Betöltés...

Best Dream Memory Bamboo matrac 140x200 cm

Ár: 167.900 Ft

Best Dream Memory Bamboo matrac 140x200 cm
Amit a Best Dream Memory Bamboo vákuum matracról tudni lehet.
A Best Dream matrac gyár sikeres vákuum matracai mellett megjelent a Best Dream Memory Bamboo matrac is. A Best Dream memory bamboo egy 18 cm magas vákuum matrac. A mag 12 cm hideghab és 4 cm memory hab vagy más néven emlékezőhabból áll. A Best Dream Memory emlékezőhab matrac félkemény matrac. A memória hab réteg miatt a Memory Bamboo matrac enyhén lágy érzetet kelt. A Best Dream Bamboo matrac 120 kg terhelhetőséggel messze kiemelkedik a legtöbb matracok közül. A Best Dream Bamboo matrac huzata egy speciális bambusz szállal átszőt matracszövet. A bambusz szövet szabályozza a test hőmérsékletét, ennek hatására a matrac télen kellemes meleget, nyáron pedig a bambusz huzat elvezeti a meleget és a nedvességet. A Bambusz szálaknak köszönhetően a matrac nagyon jól szellőzik. A huzat antiallergén és kevésbé fog megtelepedni a matracban a poratka és egyéb gombák. A speciális huzat 60 fokon mosható! A gyártó a matracra 10 év garanciát vállal.
1. Bamboo levehető - mosható huzatanyag
2. Antiallergén töltet
3. Szigetelőréteg nem szőtt textíliából
4. A matrac magvának felső rétege Mindfoam, az ún. lusta hab, magasság 4 cm
5. A matrac magjának alsó rétege Waterfoam, az ún. hideg hab 
Kiknek ajánljuk a Best Dream Memory Bamboo matracot?
A Best Dream Memory Bamboo matracot azoknak a vevőnek ajánljuk, akik szeretik a belesüllyedősebb lágyabb matracokat. Az emlékező memory hab előnye a tökéletes formakövetést biztosít. Így egy kivalló matrac azoknak, akiknek ízületi fájdalmaik, vérkeringési vagy gerinc problémáik vannak.
Mi az a vákuum matrac?
A Best Dream kínálatában a Memory Bamboo matrac is vákuum csomagolva érkezik. A Vákuum matracok egy speciális csomagolási technikával a gyárban összepréselik és feltekerik, ezért a matrac szállítása roppant egyszerű. Nem minden matracot lehet vákuum csomagolni. A matracgyártók a folyamatosan bővülő és növekvő piaci helyzet miatt döntöttek a vákuum csomagolás mellett, viszont néhány típust nem tudnak megoldani ezzel a csomagolási technikával. Például a kókusz matracokat nem lehet ezzel a vákuum csomagolási móddal szállítani, mivel sok alapanyag törik.
Mi a memória hab matracok előnye?
A memória hab legjobb tulajdonsága a test formakövetésében rejlik. A memória matracok tökéletes formakövetésének köszönhetően, a test nagyobb nyomáspontjai jobban belesüllyednek a matracba, így a gerinc megfelelő alátámasztást fog kapni. A memory foam matracokat az orvosok és az alváskultúra szakemberei is azoknak ajánlják legfőképpen, akik vérkeringési problémáik, gerinc, ízületi fájdalmakban, csontritkulásban vagy álmatlanságban szenvednek.
Amit a Best Dreamről tudni kell!
A Best Dream az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb matracgyártó Magyarországon. Számos kiemelkedő minőségű nagy sűrűségű hideghab matracai hamar elterjedtek az emberek között. A gyártó jó minőségű, hosszú garanciavállalással gyártja különféle matracait. A Best Dream matracai főként könnyen szállítható vákuum kiszerelésben kaphatóak.
További információk




Méretek


N/A




Matrac típusok


Kétoldalú keménységű matrac, Memóriahab matrac, Ortopéd matrac, vákuum matrac




Matrac magasság


18cm




Matrachuzat anyaga


Bambusz huzat




Moshatóság


memóriahab mentes oldal 40 fokon




Komfort


Félkemény matrac, Kemény matrac




Felső komfortréteg


Memória hab




EP-re elszámolható


Igen, elszámolható




Súly korlát


120 kg




Gyártó


Best Dream




Garancia


10 év




Származási hely


Magyarország






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Dream Memory Bamboo matrac 140x200 cm" című hirdetést látja. (fent)