Betöltés...

Best Dream Memory Comfort matrac 140x200 cm

Ár: 148.900 Ft

Best Dream Memory Comfort matrac 140x200 cm
Amit a Best Dream Memory Comfort vákuum matracról tudni lehet.
A Best Dream Memory Comfort matrac egyik legnépszerűbb memory matrac a Best Dream kínálatában. A Memory Confort matrac egy 19 cm magas félkemény vákuum matrac. A mag összetétele 16 cm hideghab és 2 cm komfort memória hab található. A Best Dream Memory Comfort vákuum csomagolásban kapható, így a szállítása is egyszerűbb, mint a hagyományos matracokénál. A matrac 120 kg-ig terhelhető, így nagyobb súlyú embert is elbír, úgy, hogy a matrac hosszú évekig bírni fogja.  A matrachuzat fix nem levehető. A gyártó 8 év garanciát vállal a matracra.
BAYGARD HUZAT Hosszan tartó por-atka elleni védelmet nyújt, víztaszító tulajdonsága van. A huzat anyag szálait láthatatlan szennyeződés gátló védő réteg borítja, mely megakadályozza a szövet kifakulását, összeragadását ezáltal megfelelő szellőzést biztosít.
- BAYGARD  huzat 2 cm memoryhabbal (50 kg/m3) steppelve
- 16 cm poliuretán mag 28 kg/m3 sűrűségű
- BAYGARD  huzat 
Kiknek ajánljuk a Best Dream Memory Comfort matracot?
A Best Dream Memory Comfort matracot mindenkinek alánjuk, aki szereti a félkemény érzetű matracokat. A félkemény érzet mellett érezhető a memória hab előnye, ami a matracot komfortosabbá teszi. Azok az embereknek egy tökéletes választás, akik egy jó áru olcsóbb matracot szeretnének nagy teherbírással és magas élettartammal.
Mi az a vákuum matrac?
A vákuum matrac egy könnyen szállítható matracokat jelenti. A vákuum matracok összetekerve érkeznek, ezért akár külföldre is gyorsan és helytakarékosan szállíthatók. A vákuum matracokat agyárban összepréselik és összetekerik. A vákuum matracok dupla csomagolásban vannak általában, így biztosságosabb is, mint a hagyományos csomagolási technika.
Mi a memória hab matracok előnye?
A memória hab matracok legnagyobb előnye a jó formakövetés. Tökéletesen felveszi a testünk formáját, így a gerincproblémákban, ízületi fájdalmakban szenvedőknek tőéletes választás.
- Jó formakövetés
- Hosszú élettartam
- Egészségügyi szempontból az egyik legjobb választás
- Pihentetőbb alvás
Amit a Best Dream matracról tudni kell!
A Best Dream az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb matracgyártó Magyarországon. Számos kiemelkedő minőségű nagy sűrűségű hideghab matracai hamar elterjedtek az emberek között. A gyártó jó minőségű, hosszú garanciavállalással gyártja különféle matracait. A Best Dream matracai főként könnyen szállítható vákuum kiszerelésben kaphatóak. A Best Dream matracok előnye a minőség és hosszú garancia vállalás.
További információk




Matrac típusok


Memóriahab matrac, Ortopéd matrac, vákuum matrac




Matrac magasság


19cm




Matrachuzat anyaga


BAYGARD huzat




Moshatóság


Nem mosható fix huzat




Komfort


Félkemény matrac




Felső komfortréteg


Memória hab




EP-re elszámolható


Igen, elszámolható




Súly korlát


120 kg




Garancia


8 év




Gyártó


Best Dream




Származási hely


Magyarország





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Dream Memory Comfort matrac 140x200 cm" című hirdetést látja. (fent)