Betöltés...

Best Dream Natural matrac 160x200 cm

Ár: 98.900 Ft

Best Dream Natural matrac 160x200 cm   
Kiknek ajánljuk a Best Dream Natural matracot?
A Best Dream Natural matracot azoknak ajánljuk, aki egy félkemény, jó árú, tartós matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Kivalló nedvesség elvezetésű és nagyon jól szellőző matracmaggal rendelkezik, így az izzadósabbaknak egy tökéletes választás lehet. A Best Dream Natural matrac 15 cm magas félkemény komfortú, kétoldalas, oldalanként ugyanolyan keménységgel rendelkező vákuum matrac. Ajánlott, akik nem szeretnek túl kemény, se túl puha matracon aludni, de egyben szeretnének egy jó minőségű tartós matracot.
Mi az a vákuum matrac?
A Vákuum matrac egy csomagolási technika, a könnyebb szállíthatóság miatt a matrac gyártó cégek kitalálták, hogy a hideghab matracokat vákuum csomagolásban fogják szállítani. Ennek az előnye, hogy sokkal kisebb helyen is szállítható a matrac, úgy, hogy nem megy a minőség a tartósság. Rovására. Vagyis a vákuum matracok egy hengerbe összetekert matracot jelentenek. Amit a Best Dream matracról tudni kell! A Best Dream márka mára már igen elterjed lett a kis országunkban. A Best Dream kínálatában számos vákuum csomagolású matrac található, ezek, mind igen jó minőségű hideghab maggal rendelkeznek, így a Magyarországra egy olyan gyártó is bekerült, ami ár-érték arányban kivalló és jó minőségű nagy teherbírású matracokat gyárt. A matracokra ezenfelül a hosszú múltál rendelkező matracgyártó cég 5 év garanciát vállal.
Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac?
A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál.
A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen anti allergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.
Amit a Best Dream matracról tudni kell!
A Best Dream matracgyártó cég Magyarországon 6 különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti.
A Best Dream matracok gyártójáról.
MONTALESE matrac gyár több mint 40 éve van jelen a piacon példás, tipikusan igazi fejlődő történelmet tudhat maga mögött. 1971-től napjainkig a kis, családi vállalkozásból egy komoly a legjobb technológiára épülő gyártóüzemmé alakult, anélkül, hogy elhanyagolta volna az elvárt színvonalat, amely minden növekedés alapját képezi. Évről évre a matracok komfort érzete, valamint az alvásfilozófi a folyamatosan változott. A kezdeti rugós matracoktól a máig fejlődő hideghab - memory kombinációkig, kiegészítve a külső huzat anyagok széles választékával.
MONTALESE gyár a folyamatos fejlődésének köszönhetően világszínvonalúvá nőtte ki magát, szinte minden kontinens számos országaiban képviseltetik magukat. Folyamatosan ellenőrzött a gyártás minden folyamata, melyekben a legfontosabb szempontok a magas minőség mellett a kényelem, higiénia, design kialakítása. Széles matrac, párna kínálati listájukban az olcsóbb minőségű termékektől a prémium kategóriáig elégítik ki a vásárlók minden igényét.

További információk
Méretek


N/A
Matrac típusok


Hideghab matrac, Ortopéd matrac, vákuum matrac
Matrac magasság


15cm
Matrachuzat anyaga


AloeVera huzat
Moshatóság


60°C mosható
Komfort


félkemény
Felső komfortréteg


Hideghab
EP-re elszámolható


Igen, elszámolható
Súly korlát


90 kg
Garancia


5 év
Gyártó


Best Dream
Származási hely


Magyarország


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Dream Natural matrac 160x200 cm" című hirdetést látja. (fent)