Betöltés...

Pentele Medicott Silver Hard matrac 180x200 cm

Ár: 159.900 Ft

Pentele Medicott Silver Hard matrac 180x200 cm
Pentele Medicott Silver Hard
A Pentele Medicott Silver Hard matrac egy jó ár-érték arányú, kemény hideghab matrac. A Silver Hard matrac azoknak a személyeknek ajánlott, akik a kemény matracokat részesítik előnyben. A Pentele Medicott Silver Hard matrac keménységi szintje a több éves szakmai tapasztalat és igényfelmérés eredménye, ezáltal lett az egyik legnépszerűbb feszes hideghab matrac a Pentele kínálatban.  A matrac előnyei közé tartozik a 20 cm-es magasság, valamint a levehető, mosógépben mosható, puha tapintású Silver huzat. A Medicott Silver Hard matrac pontrugalmassága miatt  a testen lévő nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba, így biztosítva a gerinc megfelelő alátámasztását. A hideghabok tulajdonsága miatt a matrac nagyon jól szellőzik, tartósabb és nagyobb súlyt elbír, mint az átlag ágybetétek. 
Mi teszi a Silver Hard matracot népszerűvé?

18 cm kemény komfortú hideghab mag, ami megfelelő alátámasztást biztosít a testnek
Nagyon jó ergonomikus alátámasztást nyújt a testnek, hogy kipihenten ébred reggelente.
A hideghabnak köszönhetően nagyon jól szellőzik
A Medicott Silver huzatban kevésbé telepednek meg a poratkák, antibakteriális hatása van
Magyar termék, magyar márka
Mosható huzat, így könnyen tisztán tartható a matrac felülete.

A silver huzat előnyei a matracokban:  

Antibakteriális védelem:  A silver huzatok antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek, mely segít megakadályozni a baktériumok, gombák és egyéb káros mikroorganizmusok elszaporodását a matracban. Ez különösen fontos lehet azoknak az embereknek, akik érzékenyek a baktériumokra vagy allergiásak.
Szagmentes:  A silver huzatok segítenek elkerülni az esetleges kellemetlen szagokat, amelyek kialakulhatnak a matracban. A silver huzatok az ezeket okozó baktériumokat is elpusztíthatják, így hozzájárulnak a friss és tiszta levegőhöz a hálószobában.
Tartósság:  A silver huzatok anyaga rendkívül tartós, és jól bírja az időjárás viszontagságait, valamint a kopást és a szakadást. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek, és így hosszú távon is védelmet nyújtanak a matracnak.
Könnyen tisztítható:  A silver huzatokat könnyű tisztítani, mivel sok esetben mosógépben is moshatók. Ez segít megtartani a matrac frissességét és tisztaságát.

Összességében a silver huzatok nagyszerű védelmet nyújtanak a matracok számára, és hozzájárulnak az egészséges alváshoz. Azonban fontos megjegyezni, hogy a silver huzat nem jelent teljes védelmet mindenféle káros mikroorganizmus ellen, ezért továbbra is fontos a matrac rendszeres tisztítása és karbantartása. 
A Silver Hard matrac paraméterei:

A matrac teljes magassága:   20 cm (plusz-mínusz  1 cm)


Terhelhetősége:  120 kg


Garancia:     5 év


Csomagolás:  Vákuumcsomagolt


Huzat: Levehető, mosható 30 fokon


Keménység:  feszesebb kemény (10/9.5)

Kiknek ajánljuk a Pentele Medicott Silver Hard matracot?
A Pentele Medicott Silver Hard matracot  azoknak ajánljuk, aki egy kemény, feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban, illetve azoknak az embereknek, akik hanyatt alvást részesítik előnyben vagy nagyobb súllyal rendelkeznek.
A Pentele matrac filozófia
A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében. 
További információk




EP-re elszámolható


Sajnos nem




Garancia


5 év




Felső komfortréteg


Hideghab




Gyártó


Pentele




Huzat anyaga


Silver huzat




Matrac magasság


20cm




Komfort


Kemény matrac




Matrac méret


180 x 200 cm




Matrac típus


Hideghab matrac




Matrachuzat anyaga


Silver huzat




Súly korlát


120 kg




Származási hely


Magyarország




Zónák száma


Egységes Hideghab Ergonómiai Zóna






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Pentele Medicott Silver Hard matrac 180x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: