Betöltés...

Pentele Kvantum kemény hideghab matrac 180x200 cm

Ár: 116.890 Ft

Pentele Kvantum kemény hideghab matrac 180x200 cm
A Pentele Kvantum matrac kifejezetten jó ár-érték arányú kemény hideghab matrac. A Kvantum matrac a feszesebb matracokat kedvelő vásárlóknak ajánlott. A matrac előnyei közé tartozik a kemény hideghab tartómag, valamint a levehető, mosógépben mosható, puha tapintású Aloe-Vera huzat.

Aloe-vera huzat: Tapintása puha, kifejezetten bőrbarát anyag, amit a Oeko-Tex Standard 100 szerinti igazolás is bizonyít, így nagyon érzékeny bőrű személyek számára is ajánlott. Kiváló szellőző képességgel rendelkezik, valamint természetéből adódóan a nedvességelvezető képessége jobb, mint a hagyományos, poliészter szálas szöveteknek. A matrac huzata Aloe-Vera kikészítést kapott. Az Aloe-Vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A speciális kikészítésnek köszönhetően alvás közben érvényesül az ismert növény nyugtató hatása, így az alvás egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé válik.
Magassága: 15 cm (plusz-mínusz) 1
Terhelhetősége: 110 kg
Garancia: 5 év
Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Huzat: Levehető, mosható 40 fokon
Keménység: feszesebb félkemény (10/8)

Pentele márkáról:Magyarországon az elmúlt években az alváskultúra változásával, az igények növekedésével nagy fejlődésen ment keresztül a matracok gyártási technológiája. A vásárlók részéről előtérbe került a komfortérzet mellett a gerincet védő, egészséges pihenés is. A kiválasztható matracok olyan széleskörű választéka áll rendelkezésre, hogy a vásárlóknak egyre nehezebb eligazodniuk a matracok, párnák, paplanok világában. Az igények pedig szinte országonként változnak. Ebbe a sokszínű matracvilágba robbant be egy széleskörű kutatás eredményeként a Pentele matrac minden igényeket kielégítő, sokféle típusával.Már a Pentele névválasztás is a magyar származásra utal, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar tervezés és gyártási színvonal újra versenyképes Európával, a világgal, méltán veszi fel a versenyt a felsőkategóriás matracokkal. A tervezőknek fő célja volt, hogy egy olyan márkát, brandet hozzanak létre, amire a magyarok büszkék lehetnek és a vásárlók egy nagyon jó minőségű terméket kapjanak megfizethető áron. A Pentele matracok megjelenésével anyagban, összetételben, designban egy kiemelkedően jó minőségű, igényes matrac áll a vásárlók rendelkezésére.




Egyedi méret


Igen, rendelhető




EP-re elszámolható


Sajnos nem




Felső komfortréteg


Hideghab




Garancia


5 év




Gyártó


Pentele




Huzat anyaga


Aloe-Vera




Komfort


Félkemény matrac, Kemény matrac




Matrac magasság


15cm




Súly korlát


110 kg




Zónák száma


Egységes Hideghab Ergonómiai Zóna




Matrac méret

180x200 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Pentele Kvantum kemény hideghab matrac 180x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: