Betöltés...

Pentele Medicott Silver Hard matrac 180x190 cm

Ár: 159.900 Ft

Pentele Medicott Silver Hard matrac 180x190 cm
Pentele Medicott Silver Hard
A Pentele Medicott Silver Hard matrac egy jó ár-érték arányú, kemény hideghab matrac. A Silver Hard matrac azoknak a személyeknek ajánlott, akik a kemény matracokat részesítik előnyben. A Pentele Medicott Silver Hard matrac keménységi szintje a több éves szakmai tapasztalat és igényfelmérés eredménye, ezáltal lett az egyik legnépszerűbb feszes hideghab matrac a Pentele kínálatban. A matrac előnyei közé tartozik a 20 cm-es magasság, valamint a levehető, mosógépben mosható, puha tapintású Silver huzat. A Medicott Silver Hard matrac pontrugalmassága miatt a testen lévő nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba, így biztosítva a gerinc megfelelő alátámasztását. A hideghabok tulajdonsága miatt a matrac nagyon jól szellőzik, tartósabb és nagyobb súlyt elbír, mint az átlag ágybetétek.
Mi teszi a Silver Hard matracot népszerűvé?

18 cm kemény komfortú hideghab mag, ami megfelelő alátámasztást biztosít a testnek
Nagyon jó ergonomikus alátámasztást nyújt a testnek, hogy kipihenten ébred reggelente.
A hideghabnak köszönhetően nagyon jól szellőzik
A Medicott Silver huzatban kevésbé telepednek meg a poratkák, antibakteriális hatása van
Magyar termék, magyar márka
Mosható huzat, így könnyen tisztán tartható a matrac felülete.

A silver huzat előnyei a matracokban:

Antibakteriális védelem: A silver huzatok antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek, mely segít megakadályozni a baktériumok, gombák és egyéb káros mikroorganizmusok elszaporodását a matracban. Ez különösen fontos lehet azoknak az embereknek, akik érzékenyek a baktériumokra vagy allergiásak.
Szagmentes: A silver huzatok segítenek elkerülni az esetleges kellemetlen szagokat, amelyek kialakulhatnak a matracban. A silver huzatok az ezeket okozó baktériumokat is elpusztíthatják, így hozzájárulnak a friss és tiszta levegőhöz a hálószobában.
Tartósság: A silver huzatok anyaga rendkívül tartós, és jól bírja az időjárás viszontagságait, valamint a kopást és a szakadást. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek, és így hosszú távon is védelmet nyújtanak a matracnak.
Könnyen tisztítható: A silver huzatokat könnyű tisztítani, mivel sok esetben mosógépben is moshatók. Ez segít megtartani a matrac frissességét és tisztaságát.

Összességében a silver huzatok nagyszerű védelmet nyújtanak a matracok számára, és hozzájárulnak az egészséges alváshoz. Azonban fontos megjegyezni, hogy a silver huzat nem jelent teljes védelmet mindenféle káros mikroorganizmus ellen, ezért továbbra is fontos a matrac rendszeres tisztítása és karbantartása.
A Silver Hard matrac paraméterei:

A matrac teljes magassága: 20 cm (plusz-mínusz 1 cm)


Terhelhetősége: 120 kg


Garancia: 5 év


Csomagolás: Vákuumcsomagolt


Huzat: Levehető, mosható 30 fokon


Keménység: feszesebb kemény (10/9.5)

Kiknek ajánljuk a Pentele Medicott Silver Hard matracot?
A Pentele Medicott Silver Hard matracot azoknak ajánljuk, aki egy kemény, feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban, illetve azoknak az embereknek, akik hanyatt alvást részesítik előnyben vagy nagyobb súllyal rendelkeznek.
A Pentele matrac filozófia
A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében.
További információk




EP-re elszámolható


Sajnos nem




Garancia


5 év




Felső komfortréteg


Hideghab




Gyártó


Pentele




Huzat anyaga


Silver huzat




Matrac magasság


20cm




Komfort


Kemény matrac




Matrac méret


180x190 cm




Matrac típus


Hideghab matrac




Matrachuzat anyaga


Silver huzat




Súly korlát


120 kg




Származási hely


Magyarország




Zónák száma


Egységes Hideghab Ergonómiai Zóna






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Pentele Medicott Silver Hard matrac 180x190 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: