Betöltés...

Best Dream Siglo vákuum matrac 180x200 cm

Ár: 159.900 Ft

Best Dream Siglo vákuum matrac 180x200 cm  Amit a Best Dream Siglo vákuum matracról tudni lehet.
A Best Dream olasz matracgyártó egyik legnépszerűbb vákuum matracai a Best Dream Siglo matrac. A Best Dream Siglo egy 20 cm magas vákuum csomagolt matrac. A matrac kemény komfort érzetével igen kedvelt a magyarok körében. A matrac mag egy 20 cm speciális nagy sűrűségű Elioform hab, ami ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján és gerinckímélő hatásával a Best Dream Siglo matrac nagy népszerűségnek örvend a hazai matrac vásárlók körében. A Siglo matrac huzata egy speciális szénszállal van átszőve, ezáltal antiallergén hatású lesz és megakadályozza az atkák megtelepedését a matracban. A Best Siglo akár 120 Kg-ig terhelhető, ez is mutatja a matrac tartósságát. A gyártó a matracra 12 év garanciát vállal.
Best Dream hideghab matrac
1. Antiallergén matracszövet pamut bevonat2. Gyapjú - Vatelin réteg téli oldal3. Légáteresztő gumírozott réteg4. Ortopédiai poliuretán kemény mag5. Légáteresztő gumírozott réteg6. Pamut réteg nyári oldal
Kiknek ajánljuk a Best Dream Siglo matracot?A Best Dream Siglo matracot azoknak ajánljuk, aki egy közepesen kemény matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Illetve a 150 kg-os súlyhatár miatt hosszú évekig tökéletes alvást nyújthat a használójának.
Mi az a vákuum matrac?
A Best Dream Siglo is egy vákuum csomagolású olasz matrac. De mi is az a vákuum matrac? Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180x200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréseli, kiszorítják a matracból a levegőt és egy összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.
Gyártói leírás a Best Dream Siglo matracról
Nagy sűrűségű hideg habból készült kemény ortopéd vákuum matrac. Mely optimális ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók leg-szélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál. Szénszállal átszőtt különleges minőségű pamut szövetből készült, mely megóv minket a sztatikus elektromosságot okozó por felhalmozódásától!
A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását.
Amit a Best Dream matracról tudni kell!
A Best Dream olasz matracgyártó cég Magyarországon 5 különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti. A Best Dream matracokra 12 év garancia van, nem véletlen mert akár 120 kg súlyt is elbír.
 
 






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Dream Siglo vákuum matrac 180x200 cm" című hirdetést látja. (fent)