Betöltés...

Nagyméretű függőágy - Szürke/zöld - 260x140 cm - MS-499

Ár: 5.990 Ft

Nagyméretű függőágy - Szürke/zöld - 260x140 cm - MS-499

Ha életedben legalább egyszer feküdtél már függőágyban, akkor biztosan nem kell elmagyaráznunk, mitől olyan ellenállhatatlanul jó érzés!
Ez a praktikus, ultrakönnyű függőágy tökéletes kempingezéshez és túrázáshoz. Lehetővé teszi, hogy pihenjen a friss levegőn. Ez egy rendkívül strapabíró és megbízható szerkezet, amely biztosítja Önnek a pihenést egy hosszú túra után.
A kompakt méretnek köszönhetően a függőágyat bárhová magaddal viheted. Összecsukás után a termék kis helyet foglal, akár egy kis hátizsákba is elfér. Ezenkívül a tasak kibontás után ital, telefon vagy újság tárolására is használható.
A függőágy egyaránt ideális kül- és beltéri használatra, így nem csak a kertekbe, hanem teraszokra és lakásba is könnyen felszerelhető. Napozáshoz, de a lakásban felszerelve is kiválóan alkalmas. Egy fárasztó nap után nincs is kellemesebb, mint lepihenni egy függőágyba.
A készlet tartalmaz karabinert és dróttal megerősített zsinórt, aminek köszönhetően a függőágyat például egy fára rögzítheted. Ennek köszönhetően a rögzítés nem nehéz és nem igényel fizikai erőfeszítést.
A termék jellemzői:
- szín: zöld-szürke- maximális teherbírás: 150 kg- méretek (hossz/szélesség): 260/131 cm- teljes hossza: 285 cm- méretek összecsukás után (szélesség / magasság): 16/21 cm- kötél hossza: 210 cm- súlya: 0,65 kg

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nagyméretű függőágy - Szürke/zöld - 260x140 cm - MS-499" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: