Betöltés...

Irodai asztali Led lámpa

Ár: 2.599 Ft

Irodai asztali Led lámpa

Műszaki adatok:


Erőssége: 1W
Tápegység: 3x AA 1,5 V-os elem (nem tartozék); Mikro-USB kábel (mellékelve)
Fénysugár: 120 °
Megvilágítás: 500lx
Méretek (H / Sz / M): 10,5 x 11,3 x 52 cm
Súly: 140g
Súly csomagolással együtt: 210g

Készletbe tartozik:

Lámpa
Kábel Micro-USB

 
A munkahely optimális megvilágításához mindenekelőtt egy nagy megvilágítású fényre van szükség. Ugyanakkor a készüléknek rugalmasnak kell lennie az áramellátás és a kezelés szempontjából, valamint látványosan és korszerűnek kell lennie.
Lúdnyakú LED asztali lámpa megfelel az Ön 500Lux készülékének az irodai vagy közvetlenül az íróasztal tipikus és természetes megvilágítási szintjének szabványával. Ez a lehető legjobb megvilágítást és fenntartható módon segíti elő a látásmódját, valamint egyedülálló olvasási élményt nyújt Önnek.

A lámpa stabil talppal rendelkezik, az orrnyak 360 ° -kal állítható. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan megvilágítsa a kívánt területet. Az áramellátást 3 AA méretű elem (nem tartalmazza) vagy a mellékelt Micro USB csatlakozókábel biztosítja. Ez az asztali lámpát állandóan táplálja, egy árambankon, egy hálózati adapteren keresztül (nem tartozék), vagy közvetlenül a PC-ről / laptopról. 3 különböző fényerősség közül választhat, ezeket kényelmesen vezérelheti az alap "érintés" gombjával. A modern, sima, fehér felületű design időtlen és szinte minden irodában elfér. Rendkívül könnyen tisztítható.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Irodai asztali Led lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: