Betöltés...

Fluffy rózsaszín szőnyeg kör alak átmérő: 60cm

Ár: 3.990 Ft

Fluffy rózsaszín szőnyeg kör alak átmérő: 60cmEz egy csodálatosan puha és stílusos szőnyeg, mely a belső terekben kivételes melegséget és eleganciát hoz. Ez a rózsaszín, bolyhos szőnyeg kifejezetten tervezve úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a legtöbb szobába.Kényelmes és meleg pihenőfelületet biztosít a hideg padlón vagy kemény széken.Az Fluffy szőnyeg főbb jellemzői:

Minőségi anyagok: Az előkelő és tartós műbáránybőr hatású anyagból készült, amely extra vastag és rendkívül puha tapintású. Barátságos minden korosztály számára, irritációt nem okoz.
Csúszásmentes alj: A szőnyeg alján csúszásmentes szarubőr található, melyet kiváló varrás kísér. Ez biztosítja a szőnyeg stabilitását és szépségét egyaránt.
Sokoldalú felhasználás: Luxus szőnyeg élénk színekkel, amelyek feldobják a szobádat. A rózsaszín plüss szőnyeg bátran elhelyezhető a nappaliban, gyerekszobában, hálószobában vagy akár a kandalló előtt is.
Könnyű tisztítás és gondozás: A hordozható szőnyeget egyszerűen rázzuk ki, hogy fellazítsuk a műszőrmét, majd porszívózzuk vagy töröljük át enyhén nedves kendővel. Könnyen tisztítható gépi mosással is, majd laposan szárítsuk.
Stílus és tartósság: Kézzel készített jellegének köszönhetően a szőnyeg modern stílust kölcsönöz a térnek. A tartós kivitel és hordozható design gondoskodik róla, hogy sokáig élvezhessük a szőnyeg nyújtotta kényelmet.
Átmérő: 60cm

Vásárlás esetén Kérjük vegye figyelembe, hogy a termék formája minimálisan eltérhet a képektől,a vegyes beszállítás miatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fluffy rózsaszín szőnyeg kör alak átmérő: 60cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: