Betöltés...

Maria Gjirs függőlámpa 1xE14/40W/230V

Ár: 4.990 Ft

Maria Gjirs függőlámpa 1xE14/40W/230V HangulatosDesignos kivitelezésModern külsőE14 fényforrásKiváló minőség
A Maria Gjirs 1xE14/40W/230V függőlámpa egyszerre trendi és funkcionális. Modern vagy skandináv enteriőrjéből nem hiányozhatnak a fehér lakberendezési kiegészítők, például a fehér függőlámpák, párnák és szőnyegek!
A Maria 27 cm-es fehér fémárnyékolóval rendelkezik, és nagyon szépen illik szólóban, sorban, valamint a konyhasziget vagy az étkező fölé csoportosítva is. Kiváló minőségű alumíniumacélból készült, a lámpa magassága 35-135 cm között állítható.
Széleskörű felhasználási terület: a modern, de egyszerű kialakításnak köszönhetően ez a lámpa számos helyiségbe, például étkezőbe, nappaliba, előszobába, konyhába, hálószobába és gyerekszobába is alkalmas.
A terméket belső használatra szánják.
A termék belső használatra szánt, és nem javasoljuk a használatát kültéren. Olyan anyagból készült, amely tökéletes beltéri használatra, de a kültéri használatra lehet, hogy nem lesz elegendő.
IP20 védelmi osztály
IP20 védelmi osztályú lámpatest (por- és egyéb apró szilárd anyagokkal szembeni ellenálló képesség 2, vízállóság 0). Ez azt jelenti, hogy a lámpatest nem vízálló. Az ilyen típusú lámpatesteket általában beltéri használatra szánják.
A termék nem tartalmaz fényforrást
Mivel a lámpa nem tartalmaz fényforrást, személyre szabhatja milyen izzót szerel bele. Fontos azoknak a lámpatesteknek, amelyek sötét helyeken világítanak és erős fénysugarat igényelnek.
Cserélhető fényforrás
A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy sérülése után újakkal cserélhetjük ki őket, anélkül, hogy a lámpatestet el kellene dobni (még akkor is, ha a fényforrás egy integrált LED-modul).
Specifikációk:
Termék neve: Maria Gjirs függőlámpa - fehér
Hossza: 27 cm
Szélesség: 27 cm
Magasság: 135 cm
Mélység: 27 cm
Átmérő: 27 cm
Lámpa típusa: Függőlámpa
Stílus: Modern
Forma: Kerek
Szín: Fehér
Anyag: Alumínium
Használat: Beltéri (Iroda, konyha/étkező, hálószoba, nappali)
Foglalat típusa: E27
IP-besorolás: IP20
LED izzókhoz alkalmas: Igen

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Maria Gjirs függőlámpa 1xE14/40W/230V" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: