Betöltés...

Rodrigo falilámpa 1xGU10/50W/230V

Ár: 3.990 Ft

Rodrigo falilámpa 1xGU10/50W/230VPraktikus kivitelezésGyönyörű csiszolt külsőModern designGU10 fényforrásKiváló minőség
A RODRIGO 1xGU10/50W/230V falilámpát modern külső és praktikus kivitelezés jellemzi. A Rodrigo fali lámpa egy gyönyörű csiszolt fém lámpa falra vagy szekrényre. Ezt a hangulatfokozót egyszerű kialakítása és takaros kivitelezése miatt szeretik. Ragyogtasson meleg, fehér fényt felfelé egy előszobába vagy nappaliba, és tapasztalja meg a fény luxus dimenzióját. Közvetlenül a hálózatra történő csatlakoztatáshoz. Tartalmaz egy GU10 halogén spotlámpát.
Elegáns és tökéletes kivitelezés az utolsó részletig. Energiatakarékos és tartós, ez a lámpa LED technológia használatával történik. Világos színe meleg fehér színtartományban van, és hozzájárul a hangulatos megvilágításhoz.
Széleskörű felhasználási terület: a modern, de egyszerű kialakításnak köszönhetően ez a lámpa számos helyiségbe, például étkezőbe, nappaliba, előszobába, konyhába, hálószobába és gyerekszobába is alkalmas. Acélból készült, a lámpa magassága 35-135 cm között állítható.
A terméket belső használatra szánják.
A termék belső használatra szánt, és nem javasoljuk a használatát kültéren. Olyan anyagból készült, amely tökéletes beltéri használatra, de a kültéri használatra lehet, hogy nem lesz elegendő.
IP20 védelmi osztály
IP20 védelmi osztályú lámpatest (por- és egyéb apró szilárd anyagokkal szembeni ellenálló képesség 2, vízállóság 0). Ez azt jelenti, hogy a lámpatest nem vízálló. Az ilyen típusú lámpatesteket általában beltéri használatra szánják.
A termék nem tartalmaz fényforrást
Mivel a lámpa nem tartalmaz fényforrást, személyre szabhatja milyen izzót szerel bele. Fontos azoknak a lámpatesteknek, amelyek sötét helyeken világítanak és erős fénysugarat igényelnek.
Cserélhető fényforrás
A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy sérülése után újakkal cserélhetjük ki őket, anélkül, hogy a lámpatestet el kellene dobni (még akkor is, ha a fényforrás egy integrált LED-modul).
Specifikációk:

Termék név: Rodrigo falilámpa - matt acél
Anyag: Fém
Csatlakozási feszültség: 230V
Fényforrások száma: 1
Magasság: 6,5 cm
Átmérő: 5
Stílus: Modern
Maximális teljesítmény: 50W
Foglalat: GU10
Magasság: 6,5 cm
Mélység: 9,5 cm
Átmérő: 6 cm
Lámpa típusa: Fali lámpa
Alak: kerek
Szín: Króm
Anyag: Fém
Használat: Beltéri (Iroda, konyha/étkező, hálószoba, nappali)
IP-érték: IP20
Tartalmazott fényforrás: Igen
Fénykibocsátás: 365 lumen


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Rodrigo falilámpa 1xGU10/50W/230V" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: