Betöltés...

Függőszék, 2 db párnával - fekete színben - ms-236

Ár: 12.090 Ft

Függőszék, 2 db párnával - fekete színben - ms-236
Remek relaxációs helyet teremt a lakásban, hiszen olvasáshoz, pihenéshez vagy éppen a gyerekeknek tanuláshoz is ideális választás lehet. Természetesen nem csak otthoni használatra alkalmas, ha úgy tartja kedved magaddal viheted egy kirándulás alkalmával is, hiszen egyszerűen csak feltekered és már viheted is.
Kényelmes puha üléssel rendelkezik a termék, mely pamutból készült. 3 cm vastag anyagból készült, ami jelentősen növeli a pihenés kényelmét. Ezt még tovább fokozza a mellékelt 2 darab párna, mely nem csak a jobb minőségű pihenést, de a dízájnt is tovább emeli.
A masszív kötelekhez erős fém rögzítő kerék van csatlakoztatva, amelyek egy fából készült keresztrúdra vannak felfuttatva. Így akár kültéri vagy beltéri elhelyezés esetén, egy kampó vagy kötél segítségével a megfelelő helyre fel is szerelheted.
Összecsomagolva kevés helyet foglal el, ami megkönnyíti egy másik helyre való áthelyezését. Bátran magával viheti a strandra, nyaralásra vagy akár egy kirándulásra. Csak tekerje fel a rúdra és már viheti is!
Tisztítása igen egyszerű, egy nedves anyagú törlőkendővel könnyedén át lehet törölni. Abban az esetben, ha erőteljesebben piszkolódik a függőágy, akkor kézzel javasolt kimosni.
Méretei:

A függőszék anyagának teljes mérete: ~ 132 x 95 cm
A keresztrúd mérete: ~ 100 x 3 cm
A párnák méretei: ~ 40 x 40 cm


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Függőszék, 2 db párnával - fekete színben - ms-236" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: