Betöltés...

Színes 3m-es USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással

Ár: 2.890 Ft

Színes 3m-es USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással USB portba csatlakoztatható LED szalag:Egy hiánypótló termék érkezett az USB csatlakozós LED szalag megjelenésével, amelynek különlegessége, hogy tévéről, számítógépről, powerbankról is üzemeltethető.Segítségével nagyon egyszerűen teremthetünk hangulatvilágítást, amellyel egyúttal feldobhatjuk az unalmas nappalit vagy a hétköznapi hálószobát is!
Könnyű mobiltelefonos vezérlés.Csatlakoztassa okostelefonjához Bluetooth-on keresztül, és automatikusan kapcsolja be a világítást a applikáció segítségével.Próbáljon ki több világítási módot - váltson világítást , vagy hagyja, hogy a fények a telefonon lejátszott dalok szerint változzanak.
Az 5 Voltos kimenetű USB porttal rendelkező eszközökről bátran üzemeltethetjük ezt a LED csíkot. Egyszerűen csak becsatlakoztatjuk az USB porta és máris élvezhetjük a csodálatos hangulatfényt! Felszereléséhez-összeállításához nem szükséges szakértelem, mindössze néhány másodperc alatt üzembe helyezhetjük!
Beépített színváltós RGB LED chipek:A színes világítás mindenkit elvarázsol, de ezen a LED csíkon speciális RGB LED chipek kerültek elhelyezésre, amelyek igény szerint változtatják a fény színét! Választhatjuk az egyszínű fehér, kék, piros, zöld, sárga, narancs, pink, stb színeket; de akár fényjátékokat is elindíthatunk (lassú színátmenet, gyors villogás, stb), sőt még a fényerőt is szabályozhatjuk!
A csomagban lévő 5V LED szalag 1 ledenként vágható, gyakorlatilag 35 mm-ként találunk vágási pontot a LED csíkon. Ezáltal könnyű méretre igazítani, nagyon jól méretezhető bármilyen szűk helyre.
Az USB-s RGB LED csík felszerelése:Az RGB LED-ek egy hajlékony szalagra kerültek felszerelésre, melynek hátoldala öntapadós. Flexibilitásának köszönhetően nemcsak lapos felületekre lehet rögzíteni, hanem enyhén íves felületekre! Kiválóan megtapad a tévé, monitor hátulján, de akár a MDF és PVC anyagon is.
A felszerelés során arra legyünk figyelemmel, hogy elektromos készülék esetében ne a leginkább melegedő pontra szereljük fel a led csíkot, mert az nemcsak a LED-ekre lehet káros hatással, hanem az öntapadós ragasztóra is(a meleg hatására leválhat a felületről).
Alkalmazási területek:- okos tévé, monitor háttérvilágítás (sötétben való tévézéskor csökkenti a szem megerőltetését, azáltal hogy megvilágítja a képernyő környezetét)- számítógépasztal dekorációs világítás- billentyűzettartó funkcionális megvilágítás- kempingezés, sátorozás kiegészítő fény (pl. Power Bankról üzemeltetve)- 5V DC kimenetű USB csatlakozóról bármilyen környezetben, pl. ágy dekorvilágítás, szekrény belső világítás
LED szalag hossz: 3m






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Színes 3m-es USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással" című hirdetést látja. (fent)