Betöltés...

Fa ülőke tárolóládával, fehér

Ár: 29.990 Ft

Fa ülőke tárolóládával, fehér

PRAKTIKUS ÉS FUNKCIONÁLIS - a doboz dönthető, kárpitozott ülőfelülettel rendelkezik, melynek köszönhetően tárolóhelyként is használható különféle dolgok számára. Ezzel rengeteg helyet takaríthatunk meg otthonunkban. A dizájner megjelenésnek köszönhetően a puff minden belső térhez passzol. Kiválóan alkalmas hálószobába, nappaliba, előszobába és gyerekszobába, valamint erkélyre. Nagyon tágas, ami azt jelenti, hogy alkalmazástól függően sok minden elfér benne.
MINŐSÉGGARANCIA - szárított és gyalult lucfából készült. A legjobb minőségű akril festékekkel és lakkfestékekkel festették. Széles, 13 cm széles lécekkel rendelkezik, így nagyon tartós.
PUHA ÜLÉS - rendkívül rugalmas T-25 habszivacsból, gondosan szürke szövettel kárpitozva. A láda használható
az ülőke segítségünkre lehet a cipő felhúzásakor, pihenés közben lábtartónak is használható, valamint asztalként az erkélyen könyvek és kávés vagy teás tálcának is. Ha Önnek is gondja van a lakásában, nincs elég hely több szék elhelyezésére, termékünk puffnak is tökéletes lesz a vendégek számára.
NEM RAJZ PADLÓT - az alján speciális filcpárnák vannak, amelyek megakadályozzák a padló karcolódását, így könnyedén mozgathatja a dobozt a lakásban, és nem kell tartania a padlón lévő karcolásoktól.
MŰSZAKI ADATOK - anyaga: lucfenyő + hab; kárpit színe: szürke; léc színe: fehér; maximális terhelés: 150 kg; doboz méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 40/50 / 35cm; doboz súlya: 6,3 kg; súlya csomagolással: 7 kg.
LEÍRÁS
anyaga: lucfenyő + T-25 hab (sűrűség 25 kg / m 3 )
kárpit színe: szürke
léc színe: fehér
maximális teherbírás: 150 kg
doboz méretei (hossz / szélesség / magasság): 40/50 / 35 cm
doboz súlya: 6,3 kg
súlya csomagolással: 7 kg
A puff kézzel készült, így az alján lehetnek például alulfestések, amelyek a használatát semmilyen módon nem befolyásolják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fa ülőke tárolóládával, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: