Betöltés...

30 férőhelyes cipőtároló

Ár: 3.490 Ft

30 férőhelyes cipőtárolóEgyszerűen összeillesztheted a darabjaiból, nincs szükséged külön szerszámra.Sok cipő ráfér, akár 30 párat is tudsz rajta tartani.Átláthatod az egész cipőkészleted és szellős kialakítása megakadályozza, hogy eldeformálódjanak a lábbelik.Lesz hely, ahova a vendégek is elrakhatják cipőiket, nem akadályozzák a lakásban közlekedést.Te sem tudod hova rakni az imádott cipőidet, mert nincs elég hely tárolni őket?
Hajlamosak vagyunk szanaszét hagyni a cipőket a folyosón vagy bezsúfolni mindet egy kis szekrénybe, majd kapkodunk és idegeskedünk, ha nem találjuk meg, amit fel szeretnénk venni. Ha téged is zavar, hogy nem tudod őket rendezetten elpakolni, szerezd be ezt a cipőtartó állványt, amire akár 30 pár cipőt is felrakhatsz. Szellős kialakítása segít, hogy átlásd a teljes repertoárod és még a vendégek is oda rakhatják sajátjukat, hogy ne legyen útban senkinek!
Hasznos tudnivalók:
Tisztán és rendszerezetten tarthatod vele kedvenc darabjaidat. A cipőtartó állvány több elemből áll, melyeket nagyon könnyen összeilleszthetsz, nem lesz szükséged külön szerszámra az összeállításához. Így cipőid megtartják eredeti alakjukat is és sok helyet is megtakaríthatsz vele, ha ezen az állványon helyezed el a cipőidet!
A cipőtároló állvány tulajdonságai:

Méret: 135 cm magas, 50 cm széles, 25 cm mély
Elemekből összeállítható.
30 pár cipő fér el rajta
10 polcos állvány
Anyaga: ABS
Amennyiben egy napon belül több terméket vásárol nálunk (https://www.lealkudtuk.hu/lb-fox-p26856465), a megrendelt termékek egy csomagban kerülnek kiküldésre.
Az összevont szállítási költség a termékek összsúlya alapján kerül kiszámításra, így az adott napi rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vegye figyelembe.



Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Előszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "30 férőhelyes cipőtároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: