Betöltés...

Motion Sensor mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel - 18 cm

Ár: 3.940 Ft

Motion Sensor mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel - 18 cm - MS-577
Néhány másodperc alatt a Motion Brite mozgásérzékelős lámpát bárhol elhelyezheted, ahol extra világítást szeretnél, kábelezés vagy kapcsolók nélkül.
Legyen az bejáró, szekrény, fürdőszoba, konyha, lépcső, pince, padlás vagy garázs, a Motion Brite mindenhol akkor világít, amikor szükség van rá!
A beépített mozgásérzékelős lámpa ideális és kényelmes választás olyan helyekre, ahol gyakori rövid idejű működésre van szükség, vagy nehézkes volna felkapcsolnod a világítást, mert éppen tele van a kezed, vagy kicsi a hely egy kapcsolónak.
Automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel, és kikapcsol, miután megszűnt a mozgás. Ezzel nemcsak elfelejthetjük a felkapcsolva hagyott lámpákat, hanem energiát is megtakaríthatunk azzal, hogy a mozgásérzékelővel összekapcsolt világítótest csak a szükséges ideig működik.
Az automatikus világítás gyakorlatilag bármilyen felületre tapad és nem melegszik a korszerű LED technológiának köszönhetően. Mivel könnyű és kompakt, hordozhatod magaddal, akár egy zseblámpát, és ha szükség van a kezeidre, csak tapaszd fel!
A mozgásérzékelős lámpa biztonságtechnikai szempontból is előnyös lehet, ugyanis a lámpa felkapcsolása elriaszthatja a betörőket.
Próbáld ki Te is a praktikus Motion Brite fényforrást! A készülékben összesen 20 darab LED található, 10-10 hideg és meleg fényű található benne. Ezek a fények működtethetőek egyben is és külön-külön is.
Tulajdonságok:
- Könnyen telepíthető bárhol,
- USB-vel tölthető,
- Öntapadós hátoldallal rögzíthető,
- 18 cm hosszú,
-10 hideg fényű led, 10 meleg fényű led.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Motion Sensor mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel - 18 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: