Betöltés...

Összecsukható szék, fellépő, 39cm

Ár: 6.390 Ft

Összecsukható szék, fellépő, 39cm  Összecsukható - a zsámolyt úgy tervezték, hogy összecsukva nagyon kevés helyet foglaljon el, tárolása nem jelent problémát.
Csúszásmentes lábak - a lábak csúszásmentes felülete tökéletes stabilitást biztosít. A lábakban lévő gumibetéteknek köszönhetően a szék nem csúszik a padlón.
Hordozható - egy hordozó fogantyú okosan van beépítve a zsámolyba. Összecsukás után a fogantyú kinyúlik, így könnyen szállítható.
A zsámoly segítségével könnyebben nyúlhatsz a bútor magasabb részein lévő dolgokhoz, a székkel együtt levehető. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmas. 100 kg-os maximális terhelésre tesztelték és engedélyezték.
Leírás

szín: fekete/fehér
anyaga: műanyag
összecsukott méretek (magasság / szélesség / mélység): 53 x 40 x 3 cm
méretek kibontva (magasság / szélesség / mélység): 39 x 40 x 22 cm
súlya: 1,568 kg
súly a csomagban: 1,758 kg

Teljesen összecsukható szék, nagyon könnyen szállítható és tárolható. A termék csúszásgátló réteggel van ellátva, amely biztonságosabbá teszi a használatát. A platform segítségével elérheti a magas polcot, a felújítás során kifestheti a mennyezetet, felakaszthat egy csillárt vagy függönyöket. A termék gyerekeknek is tökéletes platformnak - pl. hogy elérje a mosdót.






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Összecsukható szék, fellépő, 39cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: