Betöltés...

SleepConcept Pocket One 7 zónás táskarugós ortopéd matrac, 160x190cm

Ár: 157.900 Ft

SleepConcept Pocket One 7 zónás táskarugós ortopéd matrac, antiallergén huzattal 160x190cm
Leírás: A fő kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a grafikán látottaktól. A pontos rétegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni! A matrac megújult 2023.09.14-től!
Összetétel:

élvarrott nem levehető huzat
3cm hab
Tűzött nemez
7 zónás Táskarugó - 13cm
Tűzött nemez
3cm hab
élvarrott nem levehető huzat

A SleepConcept Pocket One matrac nagyon jó ár/érték arányú termék. A teljes magassága 21cm + -(plusz mínusz) 1 cm . A Pocket One matrac alapját egy 7 ergonómia zónával ellátott zsákrugós rendszer alkotja. A zsákrugós rendszer alatt és fölött jó minőségű ortopéd hideghab található. A hideghab és a zsákrugó rendszer között a hosszú élettartam érdekében flíz réteg helyeztek el, hogy a rugók ne tudjanak kitüremkedni a hideghab rétegből. A Pocket One matrac fix élvarrott kevertszálas pamuthuzattal rendelkezik. A matracnak 130kg/fő terhelhetősége van.
Aloe-Vera huzat
A matrac huzata Aloe-Vera kikészítést kapott. Az Aloe-Vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A speciális kikészítésnek köszönhetően alvás közben érvényesül az ismert növény nyugtató hatása, így az alvás egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé válik.
Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?
A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.




Egyedi méret


Sajnos nem rendelhető




EP-re elszámolható


Sajnos nem




Felső komfortréteg


Hideghab




Garancia


2 év




Gyártó


SleepConcept




Komfort


félkemény




Matrac magasság


21cm




Matrac méret

160x190



Matrac típusok


Ortopéd matrac, Zsákrugós matrac




Matrachuzat anyaga


AloeVera huzat




Moshatóság


Nem mosható fix huzat




Súly korlát


130 kg




Szállítási idő


1-2 hét




Származási hely


Magyarország





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "SleepConcept Pocket One 7 zónás táskarugós ortopéd matrac, 160x190cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: