Betöltés...

Intelligens asztali RGBW lámpa, hangszóró, 15W gyorstöltő, ébresztőóra

Ár: 11.990 Ft

Intelligens asztali RGBW lámpa, hangszóró, 15W gyorstöltő, ébresztőóra
Az RGB multimédiás töltő, hangszóró és LED relax lámpa egy sokoldalú és modern kiegészítő, amely ötvözi az okos eszközök vezeték nélküli töltést, zenelejátszást, hanghívások fogadását és a színes világítást egyetlen eszközben.
A kiváló minőségű anyagokból, ABS+PC kombinációjából készültA letisztult fekete forma biztosítja, hogy stílusos és modern megjelenést kölcsönözzön bármely környezetnek.Az eszköz könnyedén vezérelhető egy dedikált alkalmazás segítségével, amely segítí a különböző funkciók testreszabását és az eszköz könnyű használatát.Mindemellett támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést, akár 15W-os teljesítménnyel, így lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok és más eszközök hatékony és gyors töltését.Az integrált 3W-os Bluetooth hangszóró végett, vezeték nélkül streamelhet zenét vagy fogadhat telefonhívásokat a csatlakoztatott okostelefonról. Az eszköz dupla riasztóval rendelkezik, amely egyidejűleg fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót.Az RGB LED lámpa világítása, a zene ritmusára reagálhat, így a zenével szinkronban változtathatja a színeket és a fényerőt. Emellett a felhasználó egyedi beállításokat is készíthet a világításhoz, hogy az még inkább extrább legyen.
?Tulajdonságok:

Anyaga: ABS+PC
Szín: Fekete
Bemeneti feszültség: 12 V/2,5 A
Vezeték nélküli kimenet: 5 W - 7,5 W - 10 W - 15 W
LDE kimenet: 10 W
Bluetooth hangszóró teljesítménye: 3 W
Bemeneti port: USB-C
Világítási módok: 256
Átviteli távolság: 2-6 mm
Működési frekvencia: 100-205 kHz
1 x kézikönyv, 1 x adapter

A csomag tartalma:
1 x 5 az 1-ben vezeték nélküli töltő1 x hálózati adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Intelligens asztali RGBW lámpa, hangszóró, 15W gyorstöltő, ébresztőóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: