Betöltés...

Kerti pavilon, összecsukható 2,9x2,9 m - fehér

Ár: 24.990 Ft

Kerti pavilon, összecsukható 2,9x2,9 m - fehér

- Könnyű és hordozható- Összeszereléséhez nincs szükség szerszámokra- Helytakarékosan tárolható- Napsütés és enyhe szél ellenAz összecsukható pavilon fém vázzal rendelkezik, mely stabil tartást ad a sátornak. Az elemeknek köszönhetően gyorsan felállítható, magassága kedvük szerint szabályozható. Tökéletes különböző szabadidős és szabadtéri rendezvényekhez, kempingezéshez, partikhoz. Lampionokkal, különböző kültéri szolár lámpákkal és füzérekkel együtt pedig még hangulatosabbá tehetőek az összejövetelek.
A sarkoknál található karikák, a huzalok és rögzítő szegek segítségével stabilabban áll a pavilon. (A kiegészítők is /4 db huzal, 4 db rögzítő szeg/ a csomag részét képezik.)A pavilonok adatai:


Méret: 2,9x2,9 m
Termék súlya: 14 kg
Csomag súlya:15 kg
Csomag mérete: 148x20x20 cm
Anyag: PVC, fém, oxford anyag

Szín: fehér"A termék összeszereléséhez 2 ember szükséges!"A gondatlan használatból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni! Ilyen esetnek számít például az időjárásból származó vagy túlságosan nagy erőbehatásból eredő károk. A kinyitást és becsukást, kellő körültekintéssel kell végrehajtani. Alkalomszerű, otthoni felhasználásra és magánjellegű szabadidős tevékenységekhez ajánlott.



Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti pavilon, összecsukható 2,9x2,9 m - fehér" című hirdetést látja. (fent)