Betöltés...

Fali Borospohár és Bortartó, 2 darabos, Modern Stílusú, Arany Színű, 3 pohár + 1 bor/ Tartó

Ár: 9.990 Ft



A Giyiprpi Metal Wall Mounted Wine Holder Stemware Glass Rack egy elegáns és praktikus megoldás a borok és poharak tárolására otthoni konyhában vagy bárban. A könnyű és gyors telepítésnek köszönhetően könnyedén felszerelhető a falra, és bármilyen falterületet dekorálhat, miközben fontos dekoratív hatást is kelt.





Az elegáns és bájos dizájnú boros polc tökéletes ajándék lehet rokonoknak és barátoknak születésnapokra, házavató bulikra, évfordulókra vagy bárnyitókra. Nagyon alkalmas borpincékhez, bárokhoz vagy raktárakhoz, valamint üzleti alkalmakra is.





Az akasztós kialakítás több helyet takarít meg a munkalapon, a boros palacktartóval integrált tárolórekesz pedig elegendő helyet biztosít a szekrényekben, a munkalapon és a kamrában. A tartós fém anyagból készült borospohár tartó könnyű, szorosan hegesztett és erős teherbírású. A finom gyártási folyamat divatos megjelenést kölcsönöz a nappalidnak, előszobádnak stb.





Az 2 az 1-ben boros polcunk elegáns módon mutatja be értékes borainkat és poharainkat, és egyedi művészi légkört teremt. A boros polc 1 palack bort vagy pezsgőt és 3-6 poharat tart. A modern stílusú arany színű dizájn pedig tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.







Termék áttekintés



A Giyiprpi Metal Wall Mounted Wine Holder Stemware Glass Rack egy elegáns és praktikus megoldás a borok és poharak tárolására. Ez a fali tartó könnyen felszerelhető, és helytakarékos megoldást nyújt a konyhában, bárban vagy akár a borospincében. Kiváló minőségű, tartós fém anyagból készült, és modern arany színével stílusosan díszíti a helyiséget. A tartó egy üveg bort és 3-6 poharat képes tárolni, így praktikus és dekoratív elem a bármely otthonban.





Technikai adatok





- Anyag: Tartós fém





- Szín: Arany





- Méretek: 28,2 x 23 x 7,5 cm





- Súly: 850 gramm





- Kapacitás: 1 üveg bor és 3-6 pohár





- Stílus: Modern











Használati utasítás



1. Rögzítse a tartót a falra a mellékelt szerelési anyagok segítségével.





2. Helyezze el az üveg bort a tartóba, és a poharakat a kialakított fogantyúkba.





3. Győződjön meg róla, hogy a tartó stabilan rögzült a falra, és a bor és a poharak biztonságosan helyezkednek el benne.









Kinek ajánljuk



A Giyiprpi Metal Wall Mounted Wine Holder Stemware Glass Rack tökéletes választás azoknak, akik szeretnék praktikusan és stílusosan tárolni a borokat és poharakat. Ajánljuk mindazoknak, akik otthonukban, konyhájukban vagy bárjukban elegáns megoldást keresnek a borok és poharak elhelyezésére. Emellett kiváló ajándék lehetőség is barátoknak, családtagoknak születésnapokra, házavató partikra vagy évfordulókra.















Kulcsszavak



Giyiprpi, Metal Wall Mounted Wine Holder, Stemware Glass Rack, fali bor tartó, pohártartó, praktikus, stílusos, helytakarékos, konyha, bár, borospince, ajándék, modern, arany szín.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fali Borospohár és Bortartó, 2 darabos, Modern Stílusú, Arany Színű, 3 pohár + 1 bor/ Tartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: