Betöltés...

Szimatszőnyeg, interaktív játék kutyáknak, cicáknak, mosható, színes

Ár: 4.790 Ft

Szimatszőnyeg, interaktív játék kutyáknak, cicáknak, mosható, színes 



A szimatszőnyeg minden nyomkövető állat számára szórakoztató, amit minden kutya vagy cica imádni fog. A háziállat szaglása nagyon fontos szerepet tölt be, mert többek között ennek az érzéknek köszönhetően fedezi fel a körülötte lévő világot. A szőnyeg könnyedén ösztönzi a kutyát vagy a cicát a játékra és motiválja a munkára. A szaglójáték olyan eszköz, amely segít fejleszteni házi kedvence szaglóérzékét, azaz a természetes ösztöneit, beleértve a nyomkövetési készség fejlesztését. Csak "rejtsen el" egy jutalomfalatot, a szimatszőnyegbe, és a szórakozás garantált!


A kutyának, cicának szánt szaglójáték remek szórakozást nyújt számára – garantáltan nem fog unatkozni, az elfoglaltság többek között fejleszti a fókuszt, és pozitívan fárasztja házikedvencet.


A szőnyeg csúszásgátló aljjal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elmozdulását. Alján két tépőzáras pánt található, melynek köszönhetően félbehajtható és a két vége összeköthető. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a szőnyeg
és tartalma biztonságosan áthelyezhető legyen. Ezenkívül 4 zsinórhurokkal rendelkezik
a sarkokon, melyek segítségével a szőnyeg felakasztható.


Tulajdonságok:



Interaktív játék
Kutyáknak és cicáknak is ajánlott
Színes
Anyag: poliészter
Mosógépben mosható
Csúszásmentes alj
Méretek: 50×70 cm
Súly: 347 g


A csomag tartalma:



1 db színes szimatszőnyeg




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Szimatszőnyeg, interaktív játék kutyáknak, cicáknak, mosható, színes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP