Betöltés...

Vista Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x215cm - Barna

Ár: 155.000 Ft















Termékleírás:

Fedezze fel a Vista Tágas Stílus Gardróbszekrény legújabb és legnagyobb méretű modelljét, amely tökéletes választás lehet, ha otthonában igényes és tágas tárolóhelyre van szüksége. A Vista Gardróbszekrények kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át megbízható tárolóhelyet biztosítsanak, és mindenki megtalálja benne az igényeinek megfelelő tárolási megoldást.

Méret és funkcionalitás:

A Vista Tágas Stílus Gardróbszekrény hatalmas, 250x215cm-es méretben érhető el, hogy elegendő helyet biztosítson ruhái, cipői és kiegészítői számára. Ez a gardróbszekrény ideális választás lehet, ha nagyobb mennyiségű ruhát és tárgyat kell tárolnia. A tágas belső tér lehetővé teszi, hogy mindent rendezetten és könnyen hozzáférhetően tároljon.

Tartósság és garancia:

Minden Vista Gardróbszekrényre 5 év garanciát vállalunk, hogy Ön biztonságban érezhesse magát a vásárlás után is. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merülne fel a szekrény használata során, mi állunk az Ön rendelkezésére. A Vista Gardróbszekrények minőségi anyagokból készülnek, és gondos tervezésüknek köszönhetően hosszú éveken át kielégítik a tárolási igényeket.

Könnyű összeszerelés és szállítás:

A Vista Gardróbszekrények laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy egyszerűen összeszerelhesse azokat otthonában. A mellékelt részletes útmutató segítségével gyorsan és könnyedén felállíthatja a gardróbszekrényt, így nem kell aggódnia a bonyolult telepítés miatt. A laprasszerelt szállításnak köszönhetően könnyen szállíthatóak és könnyen mozgathatóak a szekrények.

Választék és minőség:

A Vista Gardróbszekrények többféle típusban és kialakításban kaphatók, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Klasszikus vagy modern stílusban, különböző színben és anyagokból, a Vista kínálatában számos lehetőség áll rendelkezésre. Mindegyik szekrény magas minőségű anyagokból készül, hogy hosszú éveken át megbízható tárolóhelyet biztosítson Önnek.

Kényelem és stílus:

A Vista Gardróbszekrények nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is. Letisztult designjukkal és modern megjelenésükkel bármelyik helyiségben tökéletesen illeszkednek az otthonába. Legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy gyerekszobáról, a Vista Gardróbszekrények megfelelnek az Ön stílusának és tárolási igényeinek.

Válassza a Vista Tágas Stílus Gardróbszekrényt, és tegyen egy lépést a rendezettebb és stílusosabb otthon felé! Válasszon minőséget, válasszon stílust, válasszon Vistát!







 

























Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Vista Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x215cm - Barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: