Betöltés...

Vista Tágas Stílus Gardróbszekrényt 150x215cm - fekete

Ár: 131.000 Ft

Termékleírás:

Üdvözöljük a Vista Tágas Stílus Gardróbszekrény kínálatában! Ha egy praktikus és stílusos tároló megoldást keres otthonába, akkor a Vista Gardróbszekrények tökéletes választás lehetnek Önnek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át kényelmes és stílusos tárolóhelyet biztosítsanak.

Méret és funkcionalitás:

A Vista Tágas Stílus Gardróbszekrény 150x215cm-es méretben kapható, hogy kielégítse tárolási igényeit, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el otthonában. Bár kisebb méretű, mégis nagy belső teret kínál ruhái, cipői és kiegészítői számára. A Vista Gardróbszekrények praktikus megoldást nyújtanak a rendszeres tárolási problémákra.

Tartósság és garancia:

Minden Vista Gardróbszekrényre 5 év garanciát vállalunk, mivel biztosak vagyunk abban, hogy termékeink hosszú távon kielégítik az Ön igényeit. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés garantálja, hogy a Vista Gardróbszekrények hosszú éveken át megbízható tárolóhelyet biztosítsanak Önnek és családjának.

Könnyű összeszerelés és szállítás:

A Vista Gardróbszekrények laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy egyszerűen összeszerelhesse azokat otthonában. A mellékelt részletes útmutató segítségével gyorsan és könnyedén felállíthatja a gardróbszekrényt, így nem kell aggódnia a bonyolult telepítés miatt. Kényelmes és zavartalan telepítés biztosítása érdekében minden szükséges alkatrészt és szerelvényt mellékelünk a csomagban.

Választék és minőség:

A Vista Gardróbszekrények többféle típusban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb stílust és funkcionalitást. Legyen szó klasszikus vagy modern megjelenésről, a Vista kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális gardróbszekrényt. Minőségi anyagokból készülnek, hogy tartós és megbízható tárolóhelyet biztosítsanak Önnek és családjának.

Kényelem és stílus:

A Vista Gardróbszekrények nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is. Letisztult designjuk és modern megjelenésük elegáns atmoszférát teremtenek otthonában. Akár a hálószobában, akár a nappaliban vagy a gyerekszobában helyezkedik el, a Vista Gardróbszekrények tökéletes kiegészítői lesznek bármelyik helyiségnek.

Tegyen egy lépést a rendezettebb és stílusosabb otthon felé a Vista Tágas Stílus Gardróbszekrényekkel! Válasszon minőséget, válasszon stílust, válasszon Vistát!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Vista Tágas Stílus Gardróbszekrényt 150x215cm - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: