Betöltés...

Torinó Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x215cm - szürke

Ár: 195.000 Ft

Kedves Vásárlóink!

Üdvözöljük Önöket a Torinó Tágas Stílus Gardróbszekrény családjában, ahol a funkcionalitás és az elegancia tökéletes harmóniában van! Ha otthonukban kényelmet és stílust szeretnének teremteni, akkor a Torinó Gardróbszekrény az ideális választás.

Miért érdemes a Torinó Gardróbszekrényt választani?

Kimagasló tárolókapacitás: A Torinó Gardróbszekrény kényelmesen elfér minden ruhájukat, cipőjüket és kiegészítőjüket. Az extra nagy belső tér lehetővé teszi, hogy rendezett és áttekinthető módon tárolják holmijaikat.
Elegáns design: A Torinó Gardróbszekrény modern és stílusos megjelenésével bármelyik enteriőr dísze lehet. A letisztult vonalvezetés és a prémium minőségű anyagok felhasználása garantálja, hogy otthonukban luxus hangulat uralkodjon.
Hosszú élettartam: A Torinó Gardróbszekrények strapabíró anyagokból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Minőségi szerkezetüknek köszönhetően évekig problémamentesen szolgálják Önöket.
Variációs lehetőségek: Kínálatunkban többféle méretű és stílusú Torinó Gardróbszekrény közül választhatnak, így biztosan megtalálják az otthonukhoz leginkább illőt.
5 év garancia: Teljes körű 5 év garanciát vállalunk minden Torinó Gardróbszekrényre. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a termékkel kapcsolatban, mi gondoskodunk a javításról vagy cseréről.
Könnyű összeszerelés: A Torinó Gardróbszekrények laprasszerelten kerülnek kiszállításra, így könnyen szállíthatók és egyszerűen összeszerelhetők. A mellékelt útmutató segítségével gyorsan felállíthatják új gardróbszekrényüket.

Ne habozzanak tovább, válasszák a Torinó Tágas Stílus Gardróbszekrényt, és teremtsenek otthonukban rendezett és stílusos környezetet!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Torinó Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x215cm - szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: