Betöltés...

Tallinn Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x215cm

Ár: 194.000 Ft

darabjának és kiegészítőjének, miközben stílusos kiegészítőként is megjelenik a térben.

Fontos tudnivalók a Tallinn Tágas Stílus Gardróbszekrényről:

Méretek és Kapacitás: A 250x215cm-es méretek lehetővé teszik, hogy még nagyobb mennyiségű ruhát, cipőt és egyéb tárgyat tároljon el a szekrényben. A tágas belső térben könnyen elrendezheti és megtalálhatja a keresett dolgokat.
Minőségi Anyagok és Elegancia: A szekrény kiváló minőségű anyagokból készül, hogy garantálja a hosszú élettartamot és a kiemelkedő stílust. Az elegáns kialakítás és a precíz kidolgozás garantálja, hogy a Tallinn Gardróbszekrény igazi ékköve legyen otthonának.
Variációk és Testreszabhatóság: Többféle típus közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához és egyedi igényeihez. Legyen szó klasszikus vagy modern designról, nálunk biztosan megtalálja az ideális megoldást.
Könnyű Összeszerelés és Szállítás: A termékek laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy egyszerűen és gyorsan fel lehessen őket szerelni otthonában. Így Önnek nem kell aggódnia a szállítás és az összeszerelés nehézségei miatt.
5 Év Garancia: Bizalmat szavatolunk termékeink minőségével kapcsolatban, ezért minden vásárlónknak 5 év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy bármilyen probléma esetén számíthat ránk, és gondoskodunk a szükséges javításokról vagy cserealkatrészekről.

Válassza a Tallinn Tágas Stílus Gardróbszekrényt, és garantáljuk, hogy otthona még szebb és rendezettebb lesz! Fedezze fel a luxust és a praktikumot egyben, és élvezze a stílusos tárolás minden előnyét!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tallinn Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x215cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: