Betöltés...

Segula LED Floating Globe 125 füstszürke izzó 6W 220lm 1900K E27 - Meleg fehér

Ár: 22.460 Ft

Az abszolút újdonság a LED-piacon! Lebegő fény. A kifinomult és szabadalmaztatott lágy izzószál-technológiával a Floating sorozat új LED-lámpái olyan hatást keltenek, mintha lebegnének. Akár az otthoni nappaliban, akár egy tágas szállodai előcsarnokban. A különböző méretek, formák és üvegszínek nem hagynak kívánnivalót maguk után. Hagyja magát inspirálni és lenyűgözni! A különösen magas, >85-ös színvisszaadási index (CRI) és a rendkívül egyenletes spektrum biztosítja a legfinomabb színárnyalatok torzításmentes megjelenítését. Ez a LED lámpa tompítható! Az energiatakarékos lámpákkal ellentétben a Segula összes izzólámpája nem tartalmaz mérgező higanyt.

Ez a világítóeszköz speciális termék (dísztárgy), és nem tartozik az energiafogyasztás címkézésének hatálya alá. A megadott színértékarányok miatt a cikk nem alkalmas háztartási helyiségek megvilágítására, és más felhasználásra sem.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Segula LED Floating Globe 125 füstszürke izzó 6W 220lm 1900K E27 - Meleg fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: