Betöltés...

Siena D3 Tágas Stílus Gardróbszekrényt 150x200cm - Fehér

Ár: 127.900 Ft

Termékleírás:

Üdvözöljük a Siena D3 Tágas Stílus Gardróbszekrényt, ami a méretével és a funkcionalitásával ideális választás minden olyan helyiségbe, ahol a tárolás fontos szempont.

Kiváló tárolókapacitás:

A Siena D3 Gardróbszekrény 150x200cm-es méretei lehetővé teszik, hogy minden ruhadarabját, cipőjét és kiegészítőjét könnyedén elrendezze. A tágas belső térnek és a megfelelően elhelyezett polcoknak köszönhetően mindent könnyen megtalálhat, így mindig rendben tarthatja a dolgait.

Praktikus összeszerelés:

A termékek laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen a telepítés folyamata. A mellékelt útmutató segítségével könnyedén összeállíthatja gardróbszekrényét anélkül, hogy profi segítségét kellene igénybe vennie. Így időt és pénzt spórolhat meg, és azonnal élvezheti új tárolórendszere nyújtotta előnyöket.

Választási lehetőségek:

Többféle típusban elérhető Siena D3 Gardróbszekrényünk közül választhat, attól függően, hogy milyen stílusban képzeli el otthona berendezését. Legyen szó klasszikus vagy modern kivitelről, fa vagy laminált anyagról, nálunk biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt.

Minőségi anyagok:

A Siena D3 Gardróbszekrények kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, hogy biztosítsuk tartósságukat és megbízhatóságukat. Strapabíró alapanyagokból készülnek, így hosszú éveken át szolgálják majd Önt és családját.

5 év garancia:

Bizalommal vásárolhat Siena D3 Gardróbszekrényt, hiszen minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merülne fel a gardróbszekrény használata során, mi állunk rendelkezésére a megoldás megtalálásában és a garanciális javítások elvégzésében. Így Ön biztos lehet abban, hogy befektetése hosszú távon is megéri.

Válassza Ön is a Siena D3 Tágas Stílus Gardróbszekrényt, és tegye még rendezettebbé és stílusosabbá otthona tárolási megoldásait!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Siena D3 Tágas Stílus Gardróbszekrényt 150x200cm - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: