Betöltés...

Lionelo Aurora 3in1 babaöböl, babaágy és bölcső - Beige Sand

Ár: 44.990 Ft

Lionelo Aurora babaágy és babaöböl és bölcső: 3 az 1-ben: Bölcső, Babaágy és babaöböl Maximális terhelhetősége 9 kg! Maximum addig használható, amíg a gyermek nem tud önállóan felülni 4 fékezhető kerékkel ellátva Kiváló minőségű, félkemény matraccal ( T25 habsűrűség) Állatható magasság Dönthető alvófelület Stabil, acél szerkezet Rögzítő hevederekkel Levehető huzat Hordozó táskával a kényelmes szállításért Kompakt méretre összecsukható Méretek:
Kinyitva: 85x60x66-81 cm
Összecsukva: 48x14,5x81,5 cm
Matrac: 76x43x3 cm Súlya: 7,8 kg Légzésfigyelővel használható A Lionelo Aurora 3 az 1-ben ágy egyben babaöböl, szabadon álló ágy és bölcső is. A zökkenőmentes magasságállítás és a lábak hosszának változtatása megkönnyíti az ágy magasságához való igazítást, és ennek köszönhetően a kicsi karnyújtásnyira lesz, így mindkettőtök alvóhelye megmarad.

Kiváló minőségű matrac ️ Az ágy kényelmes, félkemény habszivacs matraccal van felszerelve, T25 habsűrűséggel , mely tökéletes tartást garantál a gyermek testének. Ezen kívül könnyedén változtathatja a szögét, ami akkor hasznos, ha a kicsi légúti fertőzést kap, vagy regurgitációs problémája van. ️ Matrachuzat A cipzáras barack bőrhuzat finom anyagból készült, amely nem irritálja a baba bőrét. A mosási lehetőségnek köszönhetően pótolja a lepedőt az ágyban. Magasságállítás ️ 5 állítási fokozat 45-60 cm között . A beállítás az ágy funkciójára vonatkozik, a padlótól addig a pontig mérve, ahol a szülők matraca találkozik a gyermekágy leeresztett oldalával. Rögzítő hevederek ️ A Lionelo Aurora hosszabbító zsinórral ellátott rögzítőhevederekkel rögzíthető a szülők ágyához. Ennek a megoldásnak köszönhetően az ágy nagyon stabil és biztosítja a baba teljes biztonságát ️ Mindegyik keréken található fék megakadályozza az ágy elmozdulását Panorámás szellőzés ️ A szellőzőháló nagyon nagy felülete garantálja a jó légáramlást és az ágyban eltöltött baba folyamatos megfigyelésének lehetőségét. Bölcső funkció Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően egy közönséges ágyat könnyedén bölcsővé varázsolhat, amely segít megnyugtatni gyermekét, amikor felébred. A biztonságra is ügyeltünk, ezért a bölcsőszerkezetet lengéshatárolókkal szereltük fel. Lábhosszabbítás beállítása Az ágylábak beállításának köszönhetően biztos lehet benne, hogy az Aurora bármilyen típusú szülői ágyhoz illeszkedik, a keret magasságától függetlenül. Hosszabbítás állítható 52-60cm tartományban Praktikus táska mellékelve Az ágyat a készletben található kényelmes táskába csomagolhatja. Ennek köszönhetően a kiságyat minden útra magával viheti kicsivel.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Gyerek / Ifjúsági
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Lionelo Aurora 3in1 babaöböl, babaágy és bölcső - Beige Sand" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: