Betöltés...

LP LED Asztali Lámpa, Éjszakai Fény Vezeték Nélküli Töltővel és Bluetooth Hangszóróval

Ár: 9.490 Ft

Ez az Asztali Led Lámpa egy 4 az 1-ben multifunkcionális eszköz, amely érintésérzékeny éjszakai lámpát, vezeték nélküli töltőt, Bluetooth 5.0 hangszórót és telefon tartót egyesít. Háromféle fényerő-szinttel rendelkezik, és 180 fokban forgatható fényrúddal, ami kényelmes megvilágítást és zenehallgatást biztosít.

Márka: MXELRZE.Szín: Fehér.Különleges Funkciók: Szabályozható fényerő, újratölthető, vezeték nélküli töltés.Fényforrás Típusa: LED.Bluetooth Hangszóró: Bluetooth 5.0, max. 10 m-es átviteli távolság, tiszta és erős hangzás.Vezeték Nélküli Töltő: Minimum 18W vagy 20W töltő szükséges az optimális működéshez (5V/3A vagy 9V/2A bemenet).Érintésérzékeny Lámpa: Háromféle fényerő-szint (20%/60%/100%), ideális az éjjeliszekrényhez vagy olvasóasztalhoz.Telefon Tartó: 180 fokban forgatható fényrúd, állítható a legjobb nézőszög eléréséhez mind vízszintesen, mind függőlegesen.Praktikus Ajándék: Tökéletes ajándékötlet születésnapra, ünnepekre, Karácsonyra; különleges ajándék nőknek, férfiaknak, anyáknak, apáknak, feleségnek, nővéreknek vagy legjobb barátoknak.

Ez a multifunkcionális LED asztali lámpa ideális választás azok számára, akik egy stílusos és praktikus kiegészítőt keresnek otthonukba vagy irodájukba, amely egyben zenelejátszást és mobiltelefon töltést is lehetővé tesz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LP LED Asztali Lámpa, Éjszakai Fény Vezeték Nélküli Töltővel és Bluetooth Hangszóróval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: