Betöltés...

Edshine Led Éjjeli Lámpa, Érintés vezérléssel és Usb Töltő Porttal 2db

Ár: 12.890 Ft



A 2 darabos Edshine Led éjjeli lámpa szett, fekete alappal és bézs lámpaernyővel érkezik lakásába, a kényelem és a modern design tökéletes kombinációját kínálja. Az érintésvezérléssel ellátott lámpa könnyen szabályozható, csupán egy érintéssel a lámpatesten vagy az alapon, így a sötétben sem kell kapcsolót keresgélni. Három fényerő-szint áll rendelkezésre: 30%, 70% és 100% fényerő, így minden helyzetben megtalálható a megfelelő világítás.







3 Szintű Érintődimmer: Egyszerűen szabályozható fényerő 30%, 70% és 100% között.

2 USB Töltőport: A lámpa két USB töltőporttal (5V/2.1A) rendelkezik, Type A és Type-C, amelyekkel könnyedén töltheti készülékeit.

Elegáns Bézs Lámpaernyő: A modern és elegánsan redőzött lámpaernyővel a lámpa gyengéd fényt bocsát ki, kellemes és meleg hangulatot teremtve otthonában.

Elegáns Dekoráció és Helytakarékos: A gyönyörű viktoriánus stílus és a bézs redőzött lámpaernyő, egyaránt jól illeszkedik a modern és hagyományos bútorokhoz, ideális választás hálószobába, de a nappaliba vagy irodába is jó választás lehet.



Termékméretek: 33.5 x 27 x 17 cm

Szín: Fekete

Anyag: Nikkel

A szett két Edsihene led éjjeli lámpát tartalmaz, amelyek nemcsak, elegáns kiegészítői otthonának hanem még praktikusak is. Az érintésvezérlés funkció, az USB töltőportok és az energiatakarékos LED technológia együttesen biztosítja, hogy ezek a lámpák kényelmes, modern és funkcionális megoldást nyújtsanak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Edshine Led Éjjeli Lámpa, Érintés vezérléssel és Usb Töltő Porttal 2db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: