Betöltés...

Memóriahabos Aloe Vera fedőmatrac - Infiniza 90x200x5 cm

Ár: 30.000 Ft

Infiniza Memórihabos Aloe Vera fedőmatrac 90 x 200 x 5 cm 30 napos visszavásarlási garancia A fedőmatrac vastagsága a huzattal együtt értendő. Ezzel a fedőmatraccal gyorsan, könnyen és pénztárcakímélő módon teheted komfortosabbá az éjszakai pihenés óráit. Ha javítani akarod a fekvőfelület minőségét, egyszerűen terítsd a matracodra, de pótágynak is kiváló megoldás a kanapén vagy akár a padlón. Az innovatív Orthocell™ hab kiválóan megtámasztja a tested, a különleges Aloe vera kezelés pedig extra puhaságot és selymességet kölcsönöz a huzatnak.

Hogy gerince egészséges, az arca pedig minden reggel kipihent legyen
A Infiniza Aloe Vera fedőmatrac kellemes élménnyé varázsolja az alvást. Többé nem kell merev, zsibbadt végtagokkal és hátfájással ébrednie, ami a túl kemény matrac vagy a matrac rugóinak a hibája. Már az első éjszaka után érezni fogja a különbséget: • csökkenti a hátfájást, amit az okoz, hogy a nem megfelelő felületen való alvás közben nyomás nehezedik a hát csontjaira,
• leveszi a nyomást a test kiálló részeiről (vállak, farkcsont, csípő, vádlik és sarkak),
• kényelmesebb testhelyzetben fog aludni,
• az allergiában szenvedők könnyebben fognak lélegezni. A természetes testtartásnak és az ellazult izmoknak köszönhetően Ön megfiatalodva fog felébredni: energikusnak, kipihentnek és tettre késznek fogja érezni magát. Tökéletes alvás még a túl kemény, régi matracon is A Infiniza Aloe Vera fedőmatrac tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnék kidobnia a régi matracukat, vagy akik nagyobb kényelmet szeretnének biztosítani vendégeik számára. Akármilyen a matraca, a memóriahab kellemesebbé és egészségesebbé fogja változtatni az alvását. Miután lefeküdt egy memóriahabbal lefedett kanapéra, a hab az ön testhőmérsékletének hatására elkezd felmelegedni, és egyre puhább lesz. Amikor lefekszik, a memóriahab megsüllyed a teste súlya alatt, de azonnal elkezd visszatérni eredeti formájához, egészen addig, amíg el nem éri és körül nem öleli a test minden porcikáját. Így az izmok az alvási pozíciótól függetlenül garantált alátámasztást kapnak. A Infiniza Aloe Vera fedőmatrac megújítja a régi, vagy megpuhítja a kemény matracot, és javít az alvás minőségén, mivel:
• a memóriahab levegős szerkezete lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását és szabályozza a hőmérsékletet,
• rugalmassága révén tökéletesen alkalmazkodik a test formájához,
• megakadályozza a baktériumok és a poratkák elszaporodását,
• ellazulást, egészséges pihenést biztosít a testnek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Memóriahabos Aloe Vera fedőmatrac - Infiniza 90x200x5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: