Betöltés...

QMED Memóriahabos fedőmatrac 140x200x4 cm

Ár: 45.999 Ft

QMED Memóriahabos fedőmatrac - LEVEHETŐ, MOSHATÓ CIPZÁROS HUZATTAL

A QMED fedőmatrac segítségével egészséges és pihentető alvófelületté alakíthat bármilyen kemény és egyenletes fekvőfelületet (pl. kókuszmatrac, rugós matrac, kihúzható kanapé). Ilyen felületeken alvási pozíciótól függetlenül testünk bizonyos – a testközépvonaltól leginkább kiálló – részein nyomási pontok keletkeznek, melyek az okozott diszkomfort érzés miatt az átlagosnál több alvás közbeni pozícióváltást, forgolódást eredményeznek, a gerinc érintett szakaszain az ideális testhelyzetet módosítják, túlzott izomfeszülést idéznek elő. Ez jelentősen rontja az alvás minőségét és amennyiben tartósan fennáll, túlterhelt és fájdalmas területeket eredményez a gerinc egyes szakaszain. Fedőmatrac vastagsága: 4 cm

Súly: 55kg/m3 A QMED termékcsalád széles választékot kínál mind az egészségmegőrzés, mind pedig a terápia területein egyaránt. Folyamatosan bővülő és innovatív termékportfólióval rendelkezik, mely a hosszú távon is tartós és megbízható termékeket elérhető áron kínálja vásárlói részére.
Kifejezetten gyerekeknek szóló egészségmegőrző, kényelmi- és fejlesztő eszközöket is talál kínálatunkban.
Eszközeink hatékonyan segítik különböző mozgásszervi, ízületi, idegrendszeri panaszok enyhítését és gyógyítását, optimális komfortérzetet biztosítanak a használat során.
Számos közülük stimulálja az idegvégződéseket, serkenti a keringést, izomanyagcserét ezáltal vitalizálja szerveinket és segít a mindennapokban. Emellett memóriahabos párnáink és -fedőmatracaink testformához igazodva biztosítják a kényelmes és egészséges pihenést.
A gyártás során felhasznált kiváló minőségű alapanyagok és szakértelem a garancia arra, hogy a QMED eszközök megfelelnek a termékekre vonatkozó európai biztonsági előírásoknak, továbbá használói mindennapi életének és otthonának nélkülözhetetlen és szeretett kiegészítői lesznek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "QMED Memóriahabos fedőmatrac 140x200x4 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: