Betöltés...

Praga Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x210cm - Barna

Ár: 218.500 Ft

Termékleírás:

A Praga Tágas Stílus Gardróbszekrény egy olyan kifinomult és funkcionális bútordarab, amely ideális választás lehet minden otthonba. A 250x210 cm-es méreteinek köszönhetően elegendő tárolóteret biztosít ruhák, cipők, és kiegészítők számára, miközben stílusos megjelenésével feldobja a helyiséget.

A termék jellemzői:

Magas minőségű anyagok: A Praga Tágas Stílus Gardróbszekrény kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készül, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. Minden részletében a precíz kidolgozás és a tartósság jellemzi.
Tágas belső tér: A szekrény belső terében számos polc, fiók és akasztós rész található, hogy minden ruhadarab és kiegészítő könnyedén elférjen. Ez lehetővé teszi a rendszerezett tárolást és könnyű hozzáférést a holmikhoz.
Variációs lehetőségek: A vásárlók széles választékából választhatnak a Praga Tágas Stílus Gardróbszekrény különböző típusai közül. Legyen szó a színről, a stílusról vagy akár a belső elrendezésről, mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb verziót.
Egyszerű telepítés: A termék laprasszerelten kerül kiszállításra, így a telepítés gyors és egyszerű. Az mellékeltek egyértelmű és részletes összeszerelési útmutatóval, hogy még az otthoni barkácsolók is könnyedén össze tudják állítani.
5 év garancia: Bizalmat keltve vásárlóinkban, 5 év garanciát vállalunk minden Praga Tágas Stílus Gardróbszekrényre. Ez biztosítja, hogy a vásárlók teljes megelégedettséggel használhassák a terméket hosszú időn keresztül, és bátran élvezhessék annak minden előnyét.

A Praga Tágas Stílus Gardróbszekrény egy olyan berendezési tárgy, amely nem csupán funkcionális, hanem stílusos és kifinomult megjelenésével is hozzájárul otthona atmoszférájához. Bízza ránk ruhái biztonságos és rendezett tárolását, és élvezze a Praga minőségének és eleganciájának minden előnyét!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Praga Tágas Stílus Gardróbszekrényt 250x210cm - Barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: