Betöltés...

Marsylia Tágas Stílus Gardróbszekrényt MATT 208x225cm ajándél ledvilágítással

Ár: 215.000 Ft





Üdvözöljük a Marsylia Tágas Stílus Gardróbszekrény világában! A Marsylia egy igazi ékszerdoboz a hálószobájában - egy tágas és elegáns gardrób, ami nemcsak praktikus, de egyben stílusos is. Ha álmai gardróbszekrényét keresi, ami minden igényét kielégíti, akkor a Marsylia tökéletes választás.

A Marsylia Gardróbszekrények kivételes minőségűek és dizájnra tervezettek. 208x225 cm-es méretével bőséges helyet kínál minden ruhájának, cipőjének és kiegészítőjének. A modern megjelenésű, széles ajtókkal rendelkező Marsylia Gardróbszekrény nem csak egy tárolóhely, hanem egy olyan darab, ami díszíti is az Ön hálószobáját.

Az ajándék LED világítás nemcsak esztétikai élményt nyújt, de praktikus is, hogy minden apró részletét lássa ruháinak. Egy érintésre felvillan az Ön gardróbja, hogy könnyedén válogathasson ruhái között még a legkevésbé megvilágított időszakokban is.

A Marsylia Gardróbszekrények széles választékát kínáljuk különböző színválasztékokban és anyagokban, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához és dekorációjához. Legyen szó klasszikus fehér színről, vagy valami merészebb színválasztékról, nálunk mindent megtalál.

Az ügyfeleink elégedettsége mindig elsődleges számunkra. Ezért minden Marsylia Gardróbszekrényre 5 év garanciát vállalunk. Bízunk abban, hogy termékeink minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át élvezhesse új gardróbját, de ha bármilyen probléma merülne fel, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

A Marsylia Gardróbszekrények laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen a telepítés. Ennek köszönhetően könnyedén szállítható és szerelhető az Ön hálószobájába, minimalizálva a szállítási kényelmetlenségeket és költségeket.

Minőségi anyagokból készülnek a Marsylia Gardróbszekrények, hogy biztosítsuk az Ön hosszú távú elégedettségét és kényelmét. Precíz gyártási folyamatokkal és gondos válogatással állítjuk elő termékeinket, hogy minden egyes darabunk a legmagasabb szabványoknak feleljen meg.

Ne habozzon, válassza a Marsylia Tágas Stílus Gardróbszekrényt, és tegye otthonát stílusos és praktikus hellyé, ahol minden ruhája és kiegészítője tökéletesen rendezetten várja! Élvezze a luxust és a funkcionalitást, amit csak a Marsylia nyújthat Önnek!

Válasszon minőséget, válasszon stílust, válasszon Marsylia-t!





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Marsylia Tágas Stílus Gardróbszekrényt MATT 208x225cm ajándél ledvilágítással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: