Betöltés...

Konyhabútor Gardena Grey 240x300 cm

Ár: 588.000 Ft














Üdvözöljük a Konyhabútor Gardena Grey 240x300 cm világában, ahol a kényelem és az esztétika találkozik a funkcionalitással. Fedezze fel otthonában a Gardena Grey konyhabútorok által nyújtott stílust és tartósságot, amelyek garantálják a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot.

Stílus és Funkcionalitás: A Gardena Grey 240x300 cm konyhabútorok kifinomult szürke színe és modern dizájnja a konyháját emeli ki. A jól megtervezett elrendezés maximális tárolókapacitást biztosít, miközben kényelmet és könnyű hozzáférést kínál mindennapi konyhai tevékenységeihez.

5 Év Garancia a Nyugodt Szívért: Teljes mértékben bízunk a Gardena Grey konyhabútorok minőségében, és ezért minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás pillanatától számítva Ön nyugodtan élvezheti a konyhabútor nyújtotta előnyöket, és bármilyen probléma esetén számíthat ránk.

Laprasszerelt Szállítás, Egyszerű Összeszerelés: Megkönnyítjük az Ön számára a Gardena Grey konyhabútor beszerzését a laprasszerelt szállítással. Ez nemcsak a könnyű szállítást teszi lehetővé, hanem otthonában is egyszerűen összeállíthatja a konyhabútort a mellékelt részletes útmutató segítségével. Így időt és energiát takaríthat meg, miközben mégis a saját kezével hozza létre álmai konyháját.

Választási Szabadság, Minőségi Anyagok: A Gardena Grey konyhabútorok többféle típusa közül választhat, így biztosan megtalálja az Ön igényeinek és stílusának leginkább megfelelőt. A minőségi anyagokból történő gyártásuk pedig azt garantálja, hogy hosszú éveken át szolgálják kényelmét és elégedettségét.

Hozza el otthonába a Gardena Grey 240x300 cm konyhabútort, és tapasztalja meg, hogyan változtatja meg az egész konyhai élményét. Kényelmes, elegáns és tartós – a Gardena Grey a modern életmód és az igényes design tökéletes összhangját kínálja. Legyen a konyhája az élet színtere, és élvezze a Gardena Grey konyhabútorok előnyeit minden nap!







 



















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor Gardena Grey 240x300 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: