Betöltés...

Konyhabútor Bolonia szarvasgomba/artisan 180 cm munkalappal

Ár: 177.450 Ft

Üdvözöljük a Bolonia Szarvasgomba/Artisan 180 cm Konyhabútor világában, ahol a kényelem és a stílus találkozik a kiváló minőséggel. Ez a konyhabútor nem csupán egy tároló, hanem egy életstílus és egyediség kifejezője. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek ezt a prémium bútordarabot, amely otthonában új szintre emeli a konyhai élményt.
Bolonia Szarvasgomba/Artisan 180 cm Konyhabútor Kiemelkedő Jellemzői:

Szarvasgomba és Artisan Elegancia: A Bolonia konyhabútorok számára jellemző a szarvasgomba és artisan elegáns kombinációja. Ez a megjelenés nem csupán stílusos, de meleg és otthonos érzetet kölcsönöz a konyhának, teremtve egy kivételes atmoszférát.
Variációkban Gazdag Kínálat: A Bolonia sorozat konyhabútoraink kínálatában számos típus és méret található. A 180 cm-es méret ideális választás lehet a kisebb konyhákba, és a különböző típusok lehetőséget kínálnak az Ön egyedi igényeinek kielégítésére.
5 Év Garancia: Teljes önbizalommal vállaljuk, hogy minden Bolonia Konyhabútorunkra 5 év garanciát nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén számíthat ránk, és biztos lehet benne, hogy befektetése hosszú távon meg lesz hálálva.
Laprasszerelten Szállítás: Az egyszerű otthoni összeállítás érdekében minden Bolonia Konyhabútor laprasszerelten kerül kiszállításra. A részletes összeszerelési útmutató és könnyen követhető lépésekre szedett alkatrészek biztosítják, hogy gyorsan élvezhesse új konyháját.
Többféle Típus: A Bolonia sorozatnál hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára legmegfelelőbb típust. Legyen szó fiókos, polcos vagy egyedi elrendezésű konyhabútorról, nálunk számos lehetőség közül választhat.
Minőségi Anyagok: A Bolonia Konyhabútorok kizárólag minőségi anyagokból készülnek. Az éveken át tartó strapabíróság és időtállóság garantált, így a konyhája hosszú ideig megőrzi eredeti fényét és funkcionalitását.

Válassza a Bolonia Szarvasgomba/Artisan 180 cm Konyhabútort, és tegye otthonát egy olyan helyszínné, ahol a konyhai tevékenységek inspirálóvá válnak. Ne feledje, 5 év garanciát vállalunk, így biztonságban élvezheti új konyhabútorát. Rendelje meg most, és lépjen be egy olyan világba, ahol a stílus és funkcionalitás tökéletes harmóniában találkozik!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor Bolonia szarvasgomba/artisan 180 cm munkalappal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: