Betöltés...

Konyhabútor STILO 2 artisan tölgy / fehér

Ár: 435.750 Ft














Konyhabútor STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér - A Kifinomult Elegancia és Minőség Mesterműve

















Üdvözöljük Önt a Konyhabútor STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér kollekció világában, ahol az egyedülálló dizájn és a kiváló minőségű anyagok egyesülnek, hogy otthona legfontosabb helyiségében életre keltsenek egy új dimenziót. Válassza a STILO 2 Artisan konyhabútort, ha az igényesség, a funkcionalitás és a stílus számít Önnek!
Kifinomult Design és Artisan Tölgy Elegancia
Az STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér konyhabútorokat a kifinomultság és a művészi megjelenés ihlette. Az artisan tölgy faanyag és a fehér szín elegáns egyensúlyát megteremtve ezek a bútorok nem csupán a konyháját emelik ki, hanem otthona stílusának egyedi kifejezője is lesz.
5 Év Garancia - Biztosíték a Minőségre
A STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér konyhabútorokat kizárólag minőségi anyagokból készítjük, és ezért büszkén vállaljuk minden termékünkre 5 év garanciát. Meggyőződésünk, hogy a tartósság és a minőség az elsődlegesek, és ezért biztosítjuk Önt, hogy a bútorok hosszú éveken át tökéletes állapotban szolgálják majd.
Laprasszerelt Szállítás - Kényelem és Biztonság
Az STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér konyhabútorok laprasszerelten kerülnek kiszállításra, hogy Önnek egyszerűbb legyen az összeszerelés. Minden elemet gondosan csomagolunk és részletes összeszerelési útmutatót mellékelünk, így garantáljuk a könnyű és problémamentes telepítést. Kényelmes szállításunkkal biztosítjuk, hogy a bútorok sértetlenül érkezzenek meg az Ön otthonába.
Többféle Típus, Egyedi Választási Lehetőség
Az STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér kollekcióban többféle típus közül választhat, hogy minden igényét kielégíthesse. Legyen szó méretválasztékról, tárolórendszer-ről vagy egyedi kiegészítőkről, mi minden igényt figyelembe veszünk, hogy az Ön konyhája az Ön elképzeléseinek megfelelően valósuljon meg.
Minőségi Anyagok - Az Örökkévalóságért
A STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér konyhabútorok kizárólag minőségi anyagok felhasználásával készülnek. Az artisan tölgy faanyag kiváló minőségű és időtálló, biztosítva a bútorok hosszú élettartamát és a természetes szépségüket.

Az STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér konyhabútorokkal egy olyan konyhát teremthet, amely nem csupán funkcionalitásával, de designjával is magával ragadja Önt és mindenkit, aki belép. Válassza a minőséget, válassza az eleganciát - válassza a STILO 2 Artisan Tölgy/Fehér kollekciót, és tegye otthonát egyedivé és kifinomultabbá!





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor STILO 2 artisan tölgy / fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: