Betöltés...

Konyhabútor STILO 1 artisan tölgy / fehér

Ár: 252.000 Ft

STILO 1 Konyhabútor: Az Artisan Tölgy és Fehér Elegáns Táncában

Köszöntjük Önt a STILO 1 Konyhabútor világában, ahol a funkcionalitás és az esztétika ötvöződik egy modern és stílusos konyhakörnyezetben. Az Artisan Tölgy és Fehér színkombinációja nem csupán egy konyhabútort teremt, hanem egy olyan életteret, ahol az elegancia és a funkcionalitás tökéletes harmóniában van. Ismerje meg velünk a STILO 1 Konyhabútor minden részletét és értékét, amelyekkel otthona konyháját a következő szintre emelheti.

Artisan Tölgy és Fehér - Egyedi Elegancia: A STILO 1 Konyhabútor két különböző világot hoz össze: az Artisan Tölgy természetes melegségét és a Fehér tisztaságát. Ezen színek harmóniája modern és egyedi konyhakörnyezetet teremt, ahol az élet és a stílus találkozik.

Méretek, Melyek Illeszkednek: A konyhabútor tervezésekor az optimális méretek gondoskodnak arról, hogy a konyhai tevékenységek hatékonyan és kényelmesen végezhetők legyenek. A STILO 1 Konyhabútor méretei:

Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy a bútor kiválóan illeszkedjen a modern konyhák elvárásaihoz.

Kiváló Minőségű Anyagok: A STILO 1 Konyhabútorhoz csak a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk. A laminált bútorlapok biztosítják a tartósságot és az esztétikát, míg az ABS élzárások a kivitelezés precizitását és a sima felületet garantálják.

5 Év Garancia - Biztonság és Bizalom: A STILO 1 Konyhabútorra 5 év garanciát vállalunk, mely a minőség és hosszú élettartam garanciája. A garancia mögötti elkötelezettségünk azt mutatja, hogy bízunk a termékünk minőségében és Önnek hosszú távon kiváló szolgálatot nyújt majd.

Laprasszerelt Kiszállítás - Egyszerű Telepítés: A STILO 1 Konyhabútor laprasszerelten kerül kiszállításra, hogy a szállítás és az összeszerelés egyszerű legyen. A mellékelt részletes útmutatók segítségével könnyedén összeszerelheti új konyhabútorát.

Többféle Típus, Többféle Stílus: A STILO 1 Konyhabútor kollekciónkban többféle típus és variáció közül választhat, hogy az Ön konyhája egyedi igényeinek maximálisan megfeleljen. A tárolási kapacitás, a munkafelületek és az esztétikai megjelenés mind Önnek és otthonának van szánva.

A STILO 1 Konyhabútorral nem csak egy bútort vásárol, hanem egy modern, egyedi és funkcionalitásban gazdag konyhai környezetet teremt. Engedje meg, hogy konyhája kiemelkedjen a hétköznapokból ezzel a kiváló minőségű konyhabútorral!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor STILO 1 artisan tölgy / fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: