Betöltés...

Konyhabútor STILO 1 artisan tölgy / grafit

Ár: 252.000 Ft

STILO 1 Konyhabútor: Kifinomult Elegancia az Artisan Tölgy és Grafit Kombinációjával

Üdvözöljük Önt a STILO 1 Konyhabútor világában, ahol a funkcionalitás és a dizájn művészete tökéletes egységet alkot. Az Artisan Tölgy és Grafit kombinációja nem csak egy egyszerű konyhabútort teremt, hanem egy olyan kulináris környezetet, ahol az elegancia és a minőség ötvöződik. Fedezze fel velünk a STILO 1 Konyhabútor minden részletét és értékét, amelyek garantáltan emelik otthona szintjét és konyhája exkluzivitását.

Artisan Tölgy és Grafit - Egyedi Elegancia: A STILO 1 Konyhabútor Artisan Tölgy és Grafit színkombinációja egyszerre modern és időtálló eleganciát sugall. A tölgyfa természetes szépsége és a grafit színek kontrasztja egyedülálló atmoszférát teremt, amely a konyháját emeli ki a hétköznapokból.

Méretek, Melyek Illeszkednek: A konyhabútor tervezésekor arra törekedtünk, hogy minden részletében maximálisan illeszkedjen a modern konyhák igényeihez. Az optimális méretek gondoskodnak arról, hogy a konyhai tevékenységek kényelmesen és hatékonyan végezhetők legyenek.

Kiváló Minőségű Anyagok: A STILO 1 Konyhabútor anyagainak kiválasztásában a minőséget helyeztük előtérbe. A laminált bútorlapok tartósságot és esztétikát biztosítanak, miközben az ABS élzárások a kifinomult kivitelezést garantálják.

5 Év Garancia - Biztos Pontosság: A STILO 1 Konyhabútorra büszkén vállalunk 5 év garanciát. Ez a hosszú távú elkötelezettségünk a minőség és az Ön elégedettsége iránt. Bízunk benne, hogy a konyhabútorunk hosszú időn át kiszolgálja Önt és családját.

Laprasszerelt Kiszállítás - Egyszerű Összeszerelés: A STILO 1 Konyhabútor laprasszerelten kerül kiszállításra, hogy a szállítás és az összeszerelés a lehető legegyszerűbben megvalósulhasson. Az elkészített útmutatók segítségével a konyhabútor gyorsan és könnyedén áll össze.

Többféle Típus, Többféle Életstílus: Az Ön egyedi igényeihez igazodva különböző típusok és variációk közül választhatja ki a számára tökéletes konyhabútort. Legyen szó tárolási kapacitásról, munkafelületekről vagy esztétikai megjelenésről, a STILO 1 Konyhabútor kollekciónkban minden igényt kielégítő lehetőség várja Önt.

A STILO 1 Konyhabútorral Ön nem csak egy bútort vásárol, hanem egy új konyhai életstílust teremt. Engedje meg, hogy konyhája a modern elegancia és a kiváló minőség szinonimája legyen a STILO 1 Konyhabútorral!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor STILO 1 artisan tölgy / grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: