Betöltés...

Komód SALSA LAMELLÁS matera / fekete

Ár: 76.650 Ft

Az SALSA LAMELLÁS matera/fekete komódok kifinomult stílust és funkcionalitást csempésznek otthonodba. Ebben a részletes bemutatásban részletezem ennek a remek bútornak minden jellemzőjét, hogy segítsek neked megtalálni az ideális komódot, amely összhangban van a stílusoddal és otthonod igényeivel.

1. Elegáns Matera és Fekete Kombináció: Az SALSA LAMELLÁS matera/fekete komódok a matera színből és a fekete kontrasztjából merítik erejüket. Az elegáns, de egyúttal modern kombináció kiemeli otthonod szépségét, teremtve egy olyan atmoszférát, amelyben jól érezheted magad.

2. Ötéves Garancia: Mind az SALSA LAMELLÁS matera, mind a fekete változatára kiterjed az öt év garancia. Ez azt jelenti, hogy bízhatsz a bútorok minőségében és hosszú távú megbízhatóságában, biztosítva otthonod eleganciáját és praktikumát.

3. Rugalmas Választék: Az SALSA LAMELLÁS matera/fekete komódok különböző típusokban és méretekben érhetők el. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy más helyiségről, biztosan találsz olyan darabot, amely illeszkedik az adott tér méreteihez és stílusához.

4. Laprasszerelt Szállítás: A termékeinket laprasszerelten szállítjuk, lehetővé téve a könnyű szállítást és az otthoni összeszerelés egyszerűségét. A mellékelt részletes útmutató segítségével gyorsan és hatékonyan rakhatod össze a komódot, élvezve a személyes részvételt a berendezési folyamat során.

5. Minőségi Anyagok és Kivitelezés: Az SALSA LAMELLÁS matera/fekete komódokat kiváló minőségű anyagokból készítjük, biztosítva a bútorok hosszú élettartamát és esztétikus megjelenését. A gondosan válogatott alapanyagok és a precíz gyártási folyamatok garanciát jelentenek a minőségi kivitelezésre.

6. Többféle Típus és Tárolókapacitás: Az SALSA LAMELLÁS matera/fekete komódok különböző típusokban érhetők el, kínálva különböző tárolókapacitásokat és elrendezéseket. Fiokok, polcok és rekeszek segítenek rendszerezni a tárgyakat, és a bútorokat személyre szabni az igényeid szerint.

Az SALSA LAMELLÁS matera/fekete komódok nem csak bútorok, hanem otthonod kifinomult kiegészítői, amelyek az elegancia és a praktikum tökéletes egyensúlyát hozzák létre. Válassz minőséget és stílust ezekkel a komódokkal, és teremtsd meg otthonodban a tökéletes atmoszférát!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Komód SALSA LAMELLÁS matera / fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: