Betöltés...

Komód SALSA LAMELLÁS artisan tölgy / fekete

Ár: 76.650 Ft

Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy/fekete komódok olyan mestermunkák, amelyek egyszerre elegánsak és praktikusak. Ebben a részletes bemutatásban részletezem ennek a kiváló bútornak minden fontos jellemzőjét, hogy segítsek neked kiválasztani az ideális darabot otthonod számára.

1. Artisan Tölgy és Fekete Elegancia: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy/fekete komódok a két kontrasztos szín elegáns kombinációját kínálják, ötvözve a természetes tölgyfa melegségét a fekete modern stílusával. Ezáltal egy olyan bútordarabot kapunk, amely kiemeli otthonod atmoszféráját.

2. Ötéves Garancia: Mind az artisan tölgy, mind a fekete verzióra kiterjed az SALSA LAMELLÁS komódokra vállalt 5 év garancia. Ez a garancia nemcsak a minőségünkről és elkötelezettségünkről tanúskodik, hanem arról is, hogy bízhatsz bútoraid hosszú távú megbízhatóságában.

3. Rugalmas Választék: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy/fekete komódok széles választékban érhetők el, különböző méretekben, típusokban és kivitelben. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy bármely más helyiségről, biztosan találsz olyan darabot, amely tökéletesen illeszkedik a térhez és az igényeidhez.

4. Laprasszerelt Szállítás: Az SALSA LAMELLÁS komódokat laprasszerelten szállítjuk, hogy könnyű legyen az otthoni összeszerelés. A mellékelt részletes útmutató segítségével egyszerűen és gyorsan összeállíthatod a bútort, élvezve a személyes részvételt az otthoni berendezés során.

5. Minőségi Anyagok és Precíz Kivitelezés: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy/fekete komódokat minőségi anyagokból készítjük, beleértve az artisan tölgyfát és a fekete festett felületeket. A precíz kivitelezés és a gondos anyagválasztás garantálja a tartósságot és a stílusos megjelenést.

6. Többféle Típus és Funkcionalitás: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy/fekete komódok különböző típusokban és funkciókkal érhetők el. Fiókok, polcok és rekeszek segítenek szervezni és tárolni a különböző tárgyakat, emellett kiemelve a bútorok praktikus és esztétikus oldalát.

Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy/fekete komódok nem csak tárolóeszközök, hanem a kifinomult stílus és a kiváló minőség tökéletes ötvözetei. Válassz eleganciát és funkcionalitást otthonodba, és hozd létre az álmaid térét ezekkel a lenyűgöző bútorokkal!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Komód SALSA LAMELLÁS artisan tölgy / fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: