Betöltés...

Komód SALSA LAMELLÁS fehér / fekete

Ár: 76.650 Ft



Az SALSA LAMELLÁS fehér/fekete komódok nem csupán tároló bútorok, hanem egyúttal stílusos kiegészítők, amelyek kifinomult dizájnjukkal és praktikus funkcionalitásukkal hozzájárulnak otthonod eleganciájához. Ebben a részletes bemutatásban részletezem a komódokat, hogy segítsek neked kiválasztani a tökéletes darabot a saját otthonodba.

1. Modern Elegancia: Az SALSA LAMELLÁS komódok fehér/fekete kivitelben modern eleganciát képviselnek. Az egyszerű, mégis stílusos lamellás kialakításukkal tökéletesen illeszkednek a kortárs lakberendezési stílushoz, és letisztult formájukkal emelik ki otthonodat.

2. Ötéves Garancia: Minden SALSA LAMELLÁS komódra büszkén vállalunk öt év garanciát. Az elkötelezettségünk az iránt, hogy minőségi termékeket kínáljunk, garantálja, hogy hosszú távon is megbízhatsz a bútorainkban, és nyugodtan élvezheted otthonod atmoszféráját.

3. Rugalmas Választék: Az SALSA LAMELLÁS komódok széles választékban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és helyszíneinek megfelelő darabot. A többféle méret és stílus lehetőséget biztosít arra, hogy az otthonodba illeszkedő komódot válaszd ki.

4. Laprasszerelt Szállítás: A könnyű szállítás és otthoni összeszerelés érdekében minden SALSA LAMELLÁS komódot laprasszerelten szállítunk. A mellékelt részletes útmutató segítségével könnyen és gyorsan összeállíthatod a bútort, élvezve a személyes tapasztalatot.

5. Többféle Színváltozat: Az SALSA LAMELLÁS komódokat fehér és fekete színváltozatokban kínáljuk, lehetőséget teremtve arra, hogy az otthonod színvilágához és stílusához tökéletesen illeszkedő bútort választhass. Az árnyalatok egységesek és időtlenek, lehetővé téve a kombinálást más bútorokkal és dekorációval.

6. Minőségi Anyagok: Az SALSA LAMELLÁS komódok minőségi anyagokból készülnek, garantálva a tartósságot és a hosszú élettartamot. A gondosan válogatott alapanyagok és a precíz gyártási folyamatok biztosítják a kiváló minőséget.

Az SALSA LAMELLÁS fehér/fekete komódok nem csupán tárolóeszközök, hanem stílusos megjelenésű kiegészítők is, amelyekkel otthonodat egyedivé varázsolhatod. Válassz minőséget és dizájnt az SALSA LAMELLÁS komódokkal, és élvezd a funkcionalitást és a stílust egyaránt!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Komód SALSA LAMELLÁS fehér / fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: