Betöltés...

SALSA LAMELLÁS - Nappali bútor - Fehér tölgy + Lobox 03

Ár: 108.150 Ft

SALIA Nappali Bútorsorozat - Kényelem és Elegancia Otthonában
Üdvözöljük a SALIA nappali bútorsorozatban, ahol a funkcionalitás és a stílus találkoznak. Ez a kollekció tervezése során a kényelmet és az esztétikát helyezte előtérbe, hogy az otthona ne csak praktikus, hanem szemet gyönyörködtető is legyen.
Kiváló Minőségű Anyagok:
A SALIA nappali bútorok kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a tartósságot. A válogatott fa, a magas minőségű kárpitok és a precíz kidolgozás egyaránt jellemzi ezt a bútorsorozatot.
Variálható Konfigurációk:
A különböző méretekben és konfigurációkban elérhető SALIA elemek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon otthona egyedi igényeihez és az elérhető helyhez. Legyen szó ülőgarnitúráról, polcokról vagy TV-szekrényekről, a SALIA sorozat mindent kínál.
Stílusos Design:
Az elegáns és modern design azonnal megragadja a figyelmet. A SALIA nappali bútorok egyszerre időtállóak és divatosak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső tér stílusához.
Kényelmes Ülési Élmény:
Az ülőgarnitúrák kényelmes párnázatával és ergonomikus kialakításával a SALIA nappali bútorok garantálják a kellemes és pihentető ülést.
Praktikus Tároló Megoldások:
A sorozatban található polcok, szekrények és más tároló egységek segítenek rendszerezni és rendezni otthonát, miközben esztétikus megjelenést biztosítanak.

A SALIA nappali bútorsorozat nem csupán bútorokat kínál, hanem egy életstílust, ahol a funkcionalitás és a szépség kéz a kézben járnak.
 Nappali Bútorok: Kényelem és Stílus Egyszerre
A nappali bútorok új korszakát hozza el a természetes és magas minőségű anyagok felhasználásával. Mindegyik darabunkat úgy terveztük, hogy ne csak kényelmet, hanem esztétikai élményt is nyújtson otthonában.
Natúrfa Elegancia:
A natúrfa nappali bútoraink a természetes szépséget és tartósságot egyesítik. Kiválogatott faanyagokból készülnek, hangsúlyozva a rusztikus és meleg atmoszférát.
Műbőr Luxus:
Az elegáns műbőr kárpitozás a modern és letisztult vonalakat hangsúlyozza. Az ülőgarnitúráink és székeink kényelmesek, miközben a stílusra is hangsúlyt fektetnek.
Masszív Tölgyfából Készült Darabok:
A masszív tölgyfa bútorok ötvözik a hagyományos kivitelezést a modern stílussal. A tartós anyagok biztosítják, hogy bútoraink hosszú éveken át szolgáljanak.
Lakkolt Felületek:
A lakkolt felületekkel rendelkező nappali bútoraink egyedi és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának. A fényes és könnyen tisztítható felületek eleganciát sugároznak.
Textil Kényelem:
A textil kárpitozású ülőgarnitúrák kifinomult és kényelmes megoldást kínálnak. Válasszon széles választékunkból, ahol a minőségi anyagok és a színek harmóniája kiemeli otthona szépségét.
Kő és Márvány Finomság:
A kő- vagy márványbetétekkel ellátott bútorok a luxust és az egyediséget képviselik. A nappali asztalok és polcok ilyen elemekkel egyesítve egyedi stílust teremtenek.
Modern Elegancia Krómozott Fémekkel:
A modern nappali bútorok krómozott fém részletekkel egyszerre letisztultak és divatosak. Ez a stílus tökéletes választás azoknak, akik a kortárs formákat részesítik előnyben.
Variálható Moduláris Bútorok:
A variálható és moduláris bútorok lehetővé teszik, hogy személyre szabja otthonát. Kombinálja az egyes elemeket kreatívan és alkalmazkodjon az elérhető helyhez.

Az általunk kínált nappali bútorok egyaránt képviselik a funkcionalitást és a design iránti szenvedélyt. Válassza a minőséget és a stílust otthona ékességének!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "SALSA LAMELLÁS - Nappali bútor - Fehér tölgy + Lobox 03" című hirdetést látja. (fent)