Betöltés...

LED dekoráció The Rolling Stones 36 x 41 x 2 cm

Ár: 23.690 Ft

Változtassa át terét élénk és lenyűgöző dekoratív műanyag led világítással
Elege van az unalmas és élettelen teréből? ne keressen tovább! dekoratív műanyag led világításunk itt van, hogy forradalmasítsa lakberendezését. Rugalmas neoncsíkjaival ez a világítási megoldás varázslatos és elegáns hangulatot kölcsönöz bármely helyiségnek.
Varázslatos hangulatot teremt
Képzelje el, hogy egy meleg és hívogató fényben fürdő szobába lép. Led világításunk azonnal a nyugalom és a szépség paradicsomává varázsolja a teret. Akár hangulatos légkört szeretne teremteni nappalijában, akár romantikus hangulatot szeretne varázsolni hálószobájába, világításaink tökéletes választásnak bizonyulnak.
Vízálló és tartós
Ne hagyja, hogy a vízkártól való félelem visszatartsa. Led világításunk ip67-es vízálló, ami biztosítja, hogy ellenálljon a véletlenül kiömlő vagy fröccsenő folyadékoknak. A pvc habsablonnak köszönhetően extra védőréteggel rendelkezik, így tartós és hosszú élettartamú.
Egyszerű telepítés és használat
Nem kell szakembert felbérelnie, vagy órákat töltenie a bonyolult utasítások kitalálásával. Led világításunk beépített falra akasztási rendszerrel rendelkezik, így a telepítés gyerekjáték lesz. Egyszerűen csak csatlakoztassa a c típusú aljzatba/dugóba, és máris készen áll.
Technikai részletek:


Működési feszültség: DC 12V


Adapter kimenet: 12V 2A DC


Teljes vezeték hossza: 375 cm


Méret: 36 x 41 x 2cm


Energiafogyasztás: 8W-10W/méter


Energiahatékonyság: A+


Fogyasztás: 25. 2W


Ne elégedjen meg a hétköznapi világítással, amikor lehet rendkívüli is. Adjon színpompát terének a dekoratív műanyag led világításunkkal. Rendeljen most, és hagyja, hogy a varázslat kibontakozzon!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED dekoráció The Rolling Stones 36 x 41 x 2 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: