Betöltés...

Asztali lámpa nagyítóval 5D 6W Rebel, 6500K

Ár: 27.990 Ft

Asztali lámpa nagyítóval 5D 6W Rebel, 6500K

Lázadó nagyító lámpa Ha munkája vagy hobbija precizitást igényel, mindenképpen fontolja meg nagyító lámpa beszerzését. A Rebel Lights sorozat NAR0460-2 modellje egy univerzális nagyítós lámpa, amely megkönnyíti az apró betűs olvasást, a hibadiagnosztikát, a forrasztást, az ékszerkészítést és sok más tevékenységet. Kiváló kozmetikai nagyító is lesz, ami megkönnyíti a sminkelést vagy a manikűrözést.

A szilárd alapnak köszönhetően stabilan elhelyezheti a készüléket íróasztalon vagy asztallapon és használhatja a karral, hogy a látószöget az Ön igényei szerint állítsa be. Az 5 dioptriás nagyítóval ellátott LED lámpa nagyon jó nagyítást biztosít a megtekintett tárgyakon. Sőt, a nagyító megfelelő gondozása érdekében a Rebel lámpát csappantyúval látták el, amely megvédi a lencsét a portól.

A NAR0460-2 egy nagyító lámpa megvilágítással. Ez azt jelenti, hogy a munkáját a segítségével végezve nemcsak kényelmesen felnagyított képet kaphat, hanem tökéletesen megvilágíthatja a munkateret is. 48 szuperfényes SMD LED-et használtak a megfigyelt felület megvilágítására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Asztali lámpa nagyítóval 5D 6W Rebel, 6500K" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: