Betöltés...

Ledlenser HF4R Core LED Fejlámpa - Fekete

Ár: 16.290 Ft

A HF4R Core vékony és könnyű Ledlenser alapmodell mindennapi használatra. Vörös elülső fénye, valamint a két fényforrás által biztosított tökéletes közeli és távoli megvilágítás teszi ideális fejlámpává kempingezéshez vagy kutyasétáltatáshoz. A fokozatmentesen dönthető lámpafej rugalmasságot biztosít, a vékony fejpánt pedig egyedileg állítható. A beépített akkumulátor a Magnetic Charge System segítségével könnyedén feltölthető. További hasznos funkciói közé tartozik a praktikus szállítási zár és az akkumulátor-állapotjelző.

Jellemzők:
Vékony fejlámpa három fényerősséggel, valamint piros első lámpávalFokozatmentesen dönthető lámpafejVilágos és tökéletesen kiegyensúlyozott fénymintázat; két fényforrás a közeli és a távoli megvilágításhozHatékony akkumulátor; könnyen újratölthető az akkumulátor az akkumulátor-állapotjelzővel rendelkező Magnetic Charge System segítségévelVízálló folyamatos vízbe merítéskor (IP68)Műszaki adatok:
Színhőmérséklet: 5200-6200 KFényáram: 20-500 lmFénytávolság: 15-130 mTöltési idő: 3 óraÜtésállóság: 2 mIP védelem: IP68Áramforrás: 3,7 V Li-ion

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ledlenser HF4R Core LED Fejlámpa - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: