Betöltés...

Olight I1R 2 PRO tölthető mini zseblámpa

Ár: 9.900 Ft



Az Olight I1R 2 Pro egy valószínűtlenül apró, tölthető, LED-es kulcstartóra akasztható elemlámpa. Méretei ellenére két különböző fényerővel rendelkezik, 5 és 180 lumen előállítására képes. Mindössze 22 grammos súlyú ez a kicsi, de hasznos és praktikus társ. Erős alumíniumból készült vázában egy beépített Li-Ion akkumulátor található, mely a készülék szétcsavarása után egy belső Micro-USB porton keresztül tölthető.
Fényét egy nagy teljesítményű LED biztosítja. Ez és a TIR optikás lencse puha, szórt fényt ad. Fényereje egyszerűen, a lámpa fejének elfordításával állítható két fokozatban.
Az I1R 2 Pro egy tökéletesen praktikus, és könnyen hordozható, méreteit meghazudtoló teljesítményű eszköz, mely egyszerű tölthetőségével és használhatóságával nagy segítségére lehet gazdájának. Jellemzők: vékonyabb, mint egy kisujj, és rövidebb, mint egy AAA "távirányító" elem, emellett mindössze 22 gramm a nagy teljesítményű LED és a TIR lencse puha, szórt fényt ad USB-C porton keresztül bármiről tölthető akár 12 óra üzemidő ki- és bekapcsolás, a fényerő változtatása mind-mind a lámpa fejének elfordításával állítható

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Olight I1R 2 PRO tölthető mini zseblámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: