Betöltés...

Keter Harmony kerti bútor szett, asztal + 4 szék, fehér / cappuccino

Ár: 187.089 Ft

A kerti / erkély bútor szett 4 karosszékből és 1 négyzet alakú asztalból áll, természetes fa utánzat, alkalmas beltérbe és kültérbe, ellenállás az elhasználódásnak, UV sugárzásnak, párának és rothadásnak. Cappuccino és fehét szín, PP gyanta.

Grillezett finomságot, frissítő nyári saláták vagy illatos reggeli kávé - ez minden finomabb lesz a friss levegőn. Ön is így gondolja? Akkor biztos értékelni fogja a Keter Harmony kültéri bútor szettet lenyűgöző dizájnnal, amely kiválóan kiegészít minden erkélyt, pergolát és teraszt függetlenül a környezet stílusától. A szett összeállítása rendkívül egyszerű és az asztal levehető lábai megkönnyítik a tárolását szezonon kívül, mivel befér szűk helyekre is. Ráadásul igénytelen a karbantartása, mivel a tisztításához elegendő egy rongy forró vízzel.A szett része egy négyzet alakú asztal és 4 szék hófehér kerettel és cappuccino színű deszkákkal. Az asztal elég tágas ahhoz, hogy akár 6 szék is elférjen körülötte, a székeket egyenként rendelheti hozzá. Az ötletes szerkezetüknek és a karfáknak köszönhetően olyan kényelmesek, mint egy fotel, üljön akár kint vagy bent.Ez a szett újrahasznosított műanyagból készült, tehát a Keter bútor használatával segít védeni a természetet és a bolygónk fenntarthatóságát. Minden darab felülete utánozza a természetes fa kinézetét. A magas minőségű kialakítása polipropilén gyantából elsőosztályú ellenállást nyújt az egész szettnek az időjárás extrém hatásai, rothadás és az elhasználódás ellen és színtartósságot biztosít közvetlen napfénynek kitéve is. Mostmár soha nem kell aggódnia, hogy a bútorja kifakulna, rozsdásodna, rothadnat vagy lekopna, amivel maximálisan meghosszabbodik a szett élettartama.Fő előnyökA Keter Harmony bútor szett alkalmas kültéri összejövetelkre, grillezéshez és más eseményekreA szett egy négyzet alakú asztal és 4 karosszéket tartalmazAz asztal körül kényelmes elfér 6 Keter Harmony szék - alkalmas több személy számára isA székeket szükség szerint egyenként vásárolhatja meg hozzáA kialakítása polipropilén gyantából nagyobb ellenállást nyújt különféle hatásoknakA bútor ellenáll a mechanikus elhasználódásnak, párának, rothadásnak, ütéseknek és az UV sugárzásnakNem fog fakulni a színe, rozsdásodni, rothadni vagy lekopni = hosszú élettartamA lapos rattan modern kinézetét a természetes fa utánzatú elegáns elemek egészítik kiSzett összeállítása roppant egyszerű és nem igényel speciális szerszámokatAz asztal levehető lábai megkönnyítik a tárolást szezonon kívül, mivel szűk helyeken is elférAz alacsonykarbantartású dizájn sok időt és faradozást takarít meg - a tisztításhoz elég egy rongy forró vízzelTermékleírásMárka: KeterTípus: Harmony SetBesorolás: bútor szettAlkalmas: beltérbe / kültérbeTárolhatóságSzetszedhető asztal: NemLevehető lábak az asztalon: IgenEgymásba rakható székek: IgenFizikai tulajdonságokAnyag: polipropilén gyantaGyártás: újrahasznosított anyagokSzín: cappuccino / fehérSzék nettó súlya: 4,3 kgSzék méretei (Sz x Ma x Mé): 59 x 86 x 60 cmAsztal nettó súlya: 24,5 kgAsztal méretei (Sz x Ma x Mé): 162 x 74 x 100,5 cmCsomag súlya: 34,8 kgCsomag méretei (Sz x Ma x Mé): 160 x 120 x 150 cmCsomag tartalma1x Keter Harmony kerti asztal4x Keter Harmony egymásba rakható szék

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Keter Harmony kerti bútor szett, asztal + 4 szék, fehér / cappuccino" című hirdetést látja. (fent)